Κεντρική Διεθνή Απαρηγόρητος ο Περάσοβιτς μετά το κάζο!

Απαρηγόρητος ο Περάσοβιτς μετά το κάζο!

perasovic

Ο προπονητής της Μπασκόνια, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, μίλησε για τον αποκλεισμό της ομάδας του από την Σαραγόσα στα προημιτελικά των πλέι οφ της ισπανικής λίγκας, και τόνισε την απογοήτευση του για την σεζόν που ολοκληρώθηκε, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι η χειρότερη της καριέρας του.

Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στην Σαραγόσα για την πρόκριση, και είπε ότι δεν είναι δικαιολογία το γεγονός ότι οι παίκτες του που επέστρεψαν από τραυματισμό δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Για μένα είναι πολύ μεγάλη η απογοήτευση και μεγάλη αποτυχία. Είναι από τις χειρότερες στιγμές στην καριέρα μου ως προπονητής. Η παρουσία μας στο παρκέ ήταν πολύ κακή και δεν μπορούσαμε να δούμε το καλάθι.

Κλειδί της αναμέτρησης ήταν ένα αντιαθλητικό φάουλ που κάναμε και δεν μας επέτρεψε να διεκδικήσουμε τη νίκη μέχρι το τέλος.

Θα πρέπει να συγχαρούμε τη Σαραγόσα για την πρόκρισή της στα ημιτελικά. Θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία τους τραυματίες που δεν επέστρεψαν απόλυτα έτοιμοι.

Επίσης, μερικοί παίκτες μας δεν ήταν και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση προς το τέλος της σεζόν. Δεν θέλω να μιλήσω τώρα για το μέλλον μου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…