Κεντρική Διεθνή Άνω κάτω στο Μιλάνο! Παίρνει σκούπα ο Αρμάνι

Άνω κάτω στο Μιλάνο! Παίρνει σκούπα ο Αρμάνι

tarzefski michof armani james 1 e1553285611556

Η απώλεια του ιταλικού πρωταθλήματος φαίνεται πως προκάλεσε τριγμούς στην Αρμάνι Μιλάνο και το καλοκαίρι αναμένεται καυτό. Συγκεκριμένα, από την ιταλική ομάδα αναμένεται να υπάρξουν αρκετές αποχωρήσεις και την αρχή φαίνεται πως θα κάνει ο πρόεδρος, Λίβιο Πρόλι και αναμένεται να ακολουθήσει ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι.

Ο Πρόλι δήλωσε μετά τον αποκλεισμό: “Τελειώσαμε τη σεζόν λίγο κουρασμένοι από την Euroleague. Πληρώσαμε τους τραυματισμούς και δεν είχαμε λύσεις σε μια πολύ σκληρή σεζόν στην Euroleague. Έπρεπε να έχουμε διαφορετική προσέγγιση, προσπαθήσαμε σε αυτό αλλά τελειώσαμε άσχημα τη σεζόν. Η καλύτερη ομάδα κέρδισε”.

Για τον Μάικ Τζέιμς σημείωσε: “Ο Μάικ Τζέιμς τελείωσε τη σεζόν με έναν ατομικό τίτλο Euroleague, αλλά η ομάδα δεν κέρδισε τίποτα παρά μόνο το Supercup. Αυτό είναι ένα μάθημα για την επόμενη σεζόν”.

Παράλληλα, προανήγγειλε αρκετές αλλαγές τη νέα σεζόν. “Θα κάνουμε κάποιες προσαρμογές στο ρόστερ με σκοπό να έχουμε περισσότερη ομαδικότητα. Έχουμε πάρα πολύ ταλέντο, αλλά χρειαζόμαστε προσωπικότητα και σκληράδα. Ο Πιανιτζιάνι έχει συμβόλαιο, θα μείνει και τη νέα σεζόν. Μιλήσαμε με τη διοίκηση την περασμένη εβδομάδα. Εγώ φεύγω, αυτός μένει. Το κλάμπ κάνει 2-3 προσαρμογές για τη νέα σεζόν. Η εποχή μου τελείωσε. Αυτό συμβαίνει στον αθλητισμό”.

Η Gazzetta dello Sport σε δημοσίευμα της αναφέρει ότι ο Τζιόρτζιο Αρμάνι αναζητεί νέο τιμ μάνατζερ και σε ενδεχόμενη αποχώρηση του Πρόλι αναμένεται να φύγει και ο Πιανιτζιάνι. Η ιταλική εφημερίδα το πάει και παρακάτω, καθώς αναφέρει ότι υποψήφιος για τον πάγκο της ομάδας είναι ο Έτορε Μεσίνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…