Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑΝΑ Α' ΕΣΚΑΝΑ Ανανέωσαν τρεις με Μίλωνα!

Ανανέωσαν τρεις με Μίλωνα!

milonas

Ο Μίλωνας διατηρεί τον κορμό του. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Νίκο Ψυλλέα, Ανδρέα Ζούκα και Νίκο Ανδρεόπουλο.

Αναλυτικά:

«Ο Σύλλογος μας ανακοίνωσε την παραμονή τριών πολύ βασικών παιχτών του από την περυσινή σεζόν και για την επόμενη αγωνιστική χρονιά. Η ανακοίνωση της επιτροπής Μπάσκετ είναι η εξής.

Η επιτροπή Μπάσκετ του Συλλόγου ανακοινώνει την παραμονή τριών εκ των στυλοβατών της περυσινής χρονιάς και για την επόμενη χρονιά.

Ο Νίκος Ψυλλέας, ο Ανδρέας Ζούκας και ο Νίκος Ανδρεόπουλος θα είναι για μια ακόμη χρονιά κοντά μας.

Τα καλύτερα έρχονται, και ο τρόπος που συμφωνήσαμε με τα παιδιά την ανανέωση τους το αποδεικνύει περίτρανα.

Δηλώσεις όμως έκαναν και οι πρωταγωνιστές.

Μιχάλης Σακελλαρίδης Πρόεδρος ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ. Είμαι πολύ χαρούμενος που οι τρεις αθλητές θα είναι και πάλι στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΑ. Εκτός του Νίκου που έτσι κι αλλιώς ο Μίλωνας είναι το σπίτι του και μας το δείχνει καθημερινά, και ο Ανδρέας και ο Κώστας μας έδειξαν ότι αγάπησαν την Ομάδα μας και έγιναν και αυτοί Μιλωνίτες. Για την αξία τους θα σας τα πει ο Προπονητής μας, αλλά όσον αφορά τον χαρακτήρα τους, εγώ έχω να δηλώσω, ότι είμαι υπερήφανος που και οι τρεις ανήκουν πια στην Οικογένεια μας. Η συμφωνία μαζί τους δεν χρειάστηκε πάνω από 5 λεπτά με τον καθένα και αυτό λέει πολλά !!!!!!! Τα καλύτερα έρχονται !!!!!

Νίκος Κολλίντζας Έφορος ομάδας Μπάσκετ. Ο Μίλωνας όπως είναι γνωστό σε όλους είναι η ομάδα της καρδιάς μου, και το γεγονός ότι έχουμε πια την δυνατότητα σαν ομάδα να προσελκύουμε τέτοιους αθλητές, και να έχουμε δημιουργήσει ένα κλίμα που όλοι θέλουν να παραμείνουν, είναι κάτι που με ενθουσιάζει. Τα παιδιά ξέρουν πόσο τους αγαπάω και ξέρουν επίσης ότι θα είμαι και πάλι δίπλα τους όλη την χρονιά.

Ντίνος Σίννης Γενικός Αρχηγός : Θα είμαι λακωνικός και ουσιαστικός. Απλά αρχίσαμε και τα καλύτερα έρχονται. Ο προγραμματισμός σε συνεργασία με τον κόουτς έχει ξεκινήσει νωρις. Η δουλειά μας είναι πιό εύκολη από πέρυσι, γιατί έχουμε έναν πολύ σημαντικό κορμό που παραμένει. Η ομάδα χρειάζεται μικρή αριθμητικά, αλλά πολύ ουσιαστική ενίσχυση, και θα την έχει.

Δημήτρης Αποσκίτης Προπονητής : Τα παιδιά και οι τρεις ξέρουν πολύ καλά τι πιστεύω για εκείνους, και επίσης ξέρουν ότι την επόμενη χρονιά τους περιμένω ακόμη καλύτερους. Και οι τρεις αποτελούν τεράστιο παράδειγμα για τα νέα παιδιά, και το πιο σημαντικό τους επίτευγμα την χρονιά που πέρασε, είναι ότι όλοι οι μικροί, στις συζητήσεις μαζί μου, μου ανέφεραν πόσο σημαντικό ήταν για την εξέλιξη τους η κοινή προπόνηση με τέτοιους αθλητές. Τα καλύτερα έρχονται γιατί όλοι μας κάνουμε τα πάντα για να τα φέρουμε.

Νίκος Ψυλλέας : Είχα δηλώσει από πέρυσι ότι γύρισα σπίτι μου. Μετά από έναν χρόνο μπορώ να πω με σιγουριά ότι τα πράγαματα στην Ομάδα ήταν καλύτερα και από ότι περίμενα. Οπως είναι φυσικό είχα αρκετές προτάσεις από ομάδες σε μεγάλες κατηγορίες, τις οποίες ούτε καν συζήτησα. Θα δώσω και μια συμβουλή στα νέα παιδιά. Μην κοιτάτε την κατηγορία που αγωνίζεται μια ομάδα, αλλά κοιτάτε την κατηγορία της δουλειάς που γίνεται, όπως επίσης και την κατηγορία των ανθρώπων που ανήκουν σε αυτήν. Δηλώνω υπερήφανος που ανήκω σε αυτή την οικογένεια.

Ανδρέας Ζούκας : Πριν αρκετά χρόνια είχα ξανασυνεργαστεί με τον κόουτς, και όταν το καλοκαίρι μου έλεγα τα σχέδια του, στο μυαλό μου κυριαρχούσε η φράση » too good to be true «. Τελικά ήταν όλα όπως τα περιέγραφε και ακόμη καλύτερα. Είμαι πολύ αισιόδοξος για την επόμενη χρονιά, και είμαι σίγουρος ότι η δεύτερη χρονιά μου θα είναι πολύ καλύτερη.

Κώστας Ανδρεόπουλος : Όπως έχω πει πολλές φορές στον κόουτς μέσα στην σεζόν, η Ομάδα δούλευε με τρόπο επαγγελματικό που δεν είναι κάτι συνηθισμένο, και μιλάω όχι μόνο για το επίπεδο της προπόνησης , αλλά και για την παρουσία των αθλητών, την επίλυση του παραμικρού προβλήματος, και γενικά την λειτουργία όλου του οργανισμού. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μπορέσω να συνεχίσω την μεγάλη μας προσπάθεια. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου !!!!»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Ιωνικός Νίκαιας: Επέστρεψε ο Λεκάκης (pic)

Παίκτης του Ιωνικού Νίκαιας ο Λεκάκης Κάτοικος Νίκαιας θα είναι για το υπόλοιπο της σεζόν …