Κεντρική Β' Εθνική Ανανέωσαν πέντε παίκτες τα Μελίσσια!

Ανανέωσαν πέντε παίκτες τα Μελίσσια!

melissia

Τα Μελίσσια ολοκλήρωσαν μία ονειρική χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και πήραν την άνοδο για τη Β΄Εθνική. Ο ΚΑΟΜ προχωράει τον σχεδιασμό του για τη νέα χρονιά και στο πλαίσιο αυτού ανακοίνωσε πέντε ανανεώσεις. Συγκεκριμένα, τη φανέλα της ομάδας θα συνεχίσουν να φορούν οι Έκτορας Οικονομόπουλος, Βασίλης Καραχάλιος, Βασίλης Κυπαρίσης, Γιάννης Ζήρος και Μηνάς Στεργίου. 

Αναλυτικά:

“Μετά από μία ονειρική χρονιά τα Μελίσσια κατέκτησαν το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και ξεκίνησαν τον σχεδιασμό για την πρώτη τους παρουσία στην Β’ Εθνική κατηγορία για τη χρονιά 2019-20.

Η προετοιμασία για τη νέα δύσκολη σεζόν έχει ξεκινήσει, υπό τις οδηγίες του Αλέκου Δάγλα και πάντα πάνω στο τρίπτυχο “δουλειά-επιτυχία- καθιέρωση” που έχουν συμφωνήσει ο κόουτς και η διοίκηση του ΚΑΟΜ. Κατά συνέπεια δεν αλλάζει τίποτα στο μοντέλο που οδήγησε τα Μελίσσια στις εθνικές κατηγορίες. Ο ΚΑΟΜ θα πορευθεί και τη φετινή χρονιά με το ίδιο αγωνιστικό πλάνο και φιλοσοφία με βάση έναν κορμό από νεαρούς και ταλαντούχους αθλητές, στον οποίο θα προστεθούν οι έμπειροι παίκτες που θα στηρίξουν την προσπάθεια.

Ανακοινώνεται λοιπόν ότι, από την ομάδα που είχε εξαιρετική παρουσία την προηγούμενη σεζόν, έχουν -ήδη- συμφωνήσει να φοράνε τη φανέλα του ΚΑΟΜ και τη νέα σεζόν οι Έκτορας Οικονομόπουλος (Point Guard, 29), Βασίλης Καραχάλιος (Power Forward, 22), Βασίλης Κυπαρίσης (Point Guard, 22), Γιάννης Ζήρος (Small Forward, 23) και Μηνάς Στεργίου (Point Guard, 20). Ο αρχηγός της ομάδας Θανάσης Κοντός (Power Forward, 24), αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας του ΚΑΟΜ, κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθεί την επόμενη χρονιά στο εξωτερικό για μεταπτυχιακές σπουδές.

Για τις πέντε ανανεώσεις και τις επόμενες κινήσεις ο αντιπροέδρος του συλλόγου και γενικός αρχηγός της ανδρικής ομάδας Γιώργος Χαντζόπουλος δήλωσε: “Είναι μεγάλη η χαρά μας που, αρχικά, κρατάμε ατόφιο μεγάλο μέρος του βασικού κορμού της ομάδας. Παιδιά του ΚΑΟΜ που μεγάλωσαν μαζί μας, ή έμπειροι αλλά και ταλαντούχοι παίκτες που ήρθαν σε εμάς, εντάχθηκαν ψυχη τε και σώματι στη φιλοσοφία του συλλόγου και μας χάρισαν υπέροχες στιγμές με αποκορύφωμα τη φετινή άνοδο, θα είναι και πάλι μαζί μας. Προχωράμε σε αυτόν τον δρόμο που μας δίνει ωραίο μπάσκετ και επιτυχίες στην προσπάθεια να σταθούμε σε μια κατηγορία με υψηλές απαιτήσεις. Να προσθέσω ότι στον βασικό κορμό θα προστεθούν, με στοχευμένες κινήσεις, όσοι έμπειροι παίκτες απαιτείται για να στηρίξουν την προσπάθεια. Κινούμαστε όμως για την ενίσχυση και με άλλους νεαρούς, ταλαντούχους παίκτες δίνοντάς τους την ευκαιρία να αγωνιστούν στη Β’ Εθνική κατηγορία υπό την καθοδήγηση του καταξιωμένου και έμπειρου τεχνικού Αλέκου Δάγλα. Ο κόουτς θα έχει και πάλι την τεχνική διεύθυνση της ομάδας των Νέων (Κ20) η οποία για δεύτερη συνεχόμενη φορά έφτασε στο Final 4 της διοργάνωσης, καθώς επίσης και την εποπτεία της εφηβικής ομάδας η οποία κατέκτησε ως πρωταθλήτρια την άνοδο στην Α’ Κατηγορία της ΕΣΚΑ””.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …