Κεντρική NBA Υποτιμητικά σχόλια για Γιάννη από Αμερικάνο αναλυτή
NBA

Υποτιμητικά σχόλια για Γιάννη από Αμερικάνο αναλυτή

giannis antetokounmpo bucks raptors

Υποτιμητικές οι δηλώσεις του Αμερικανού αναλυτή, Τζέισον Γουίτλοκ, αναφορικά με το αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να ηγηθεί μιας ομάδας στην κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ.

Στην δήλωση του ο αναλυτής του Fox Sports, λέει ότι ο πιθανός ΜVP της σεζόν στο ΝΒΑ, είναι παίκτης σαν τον Ντομινίκ Γουίλκινς και δεν μπορεί να έχει την μπάλα στα χέρια του τα τελευταία λεπτά.

Βέβαια το πόσο υποτιμητικό είναι να συγκρίνεται με τον hall of famer Ουίλκινς που είναι ο πρώτος παίκτης που συγκρίθηκε ανοιχτά με τον Μάικλ Τζόρνταν ένας παίκτης 24 ετών που τώρα ξεκινάει να μας δείχνει τις ικανότητες του, είναι στην κρίση σας.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο Τζέισον Γουίτλοκ:

«Για μένα ο Γιάννης είναι ένας Ντόμινικ Γουίλκινς ύψους 2,10μ. και δεν μπορείς να πάρεις πρωτάθλημα έχοντας για καλύτερο παίκτη εκείνον. Θεωρώ πως θα ήταν ένα σπουδαίο νούμερο ‘2’, ένας ύψους 2,10μ. Σκότι Πίπεν. Οι Μπακς πρέπει να βρουν έναν παίκτη για να δίνουν την μπάλα στα τελευταία δύο λεπτά και να μπορούν να σκοράρουν κι αυτός δεν είναι ο Γιάννης. Και πιστεύω πως δεν θα γίνει ποτέ αυτός ο παίκτης».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…