Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Βλέπει Euroleague ο Προμηθέας!

Βλέπει Euroleague ο Προμηθέας!

Ο Βαγγέλης Λιόλιος έχει μεγάλους στόχους με τον Προμηθέα. Ο ισχυρός άνδρας των Πατρινών, μιλώντας για την αίτηση της ομάδας του για συμμετοχή στο Eurocup, τόνισε ότι η Euroleague δεν είναι καημός, αλλά στόχος.

“Είναι πολύ όμορφο που είμαστε και φέτος στους «4». Πέρυσι δε μας περίμενε κανείς, φέτος ήταν υποψιασμένοι. Το να βρεθεί μία ομάδα εκτός Αθήνας ή Θεσσαλονίκης για δεύτερη φορά σερί δεν έχει ξαναγίνει. Μακάρι να έχει συνέχεια αυτή η ομάδα. Εννοείται και θέλουμε το βήμα παραπάνω. Όταν ξεκινάς ένα πρωτάθλημα, ο στόχος κάποια στιγμή είναι να φτάσεις στην πρώτη θέση. Σε όλους συμβαίνει αυτό, όχι μόνο σε μένα.

Σημαντικό ότι εκφράζουμε μία ολόκληρη περιοχή. Έχουμε μάθει να μπαίνουμε πάντα με ένα πλάνο. Ο σχεδιασμός ίσως φανεί υπερβολικό, αλλά είναι έτοιμος για την επόμενη τριετία, όχι μόνο την επόμενη σεζόν. Τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν. Όταν ξεκινήσαμε μας προβλημάτισε, γιατί ήταν πρωτόγνωρο με δύο ματς την εβδομάδα. Φάγαμε δύο σφαλιάρες στο πρωτάθλημα και μάθαμε. Θέλουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Βάζουμε ψηλά τα στόχους και θα δρομολογήσουμε που θα παίξουμε τις επόμενες μέρες. Η Euroleague δεν είναι καημός, είναι στόχος”, τόνισε στην Cosmote TV.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Μίλερ: «Έτοιμος για πολλή δουλειά»

Στην Αθήνα βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης (5/8) ο Ίαν Μίλερ, που αποτελεί ένα από τα «ό…