Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου Βέλη Μπούμπουρα σε Παναθηναϊκό κι Ολυμπιακό!

Βέλη Μπούμπουρα σε Παναθηναϊκό κι Ολυμπιακό!

boubouras

Ο Σπύρος Μπούμπουρας εξαπέλυσε βέλη κατά του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Μετά τα όσα έγιναν στην τελευταία αγωνιστική, ο πρόεδρος του νεοφώτιστου Ηφαίστου Λήμνου ξεκαθάρισε ότι οι δύο αιώνιοι πρέπει να πράττουν σκεπτόμενοι και τις υπόλοιπες ομάδες.

“Το πράγμα έχει φτάσει σε σημείο ντροπής. Εγώ θα μιλήσω σαν “μικρή” ομάδα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν πρέπει να παίζουμε στο παιχνίδι των μεγάλων. Σέβομαι την ιστορία των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, αλλά δεν γίνεται να επηρεάζουν όλες τις ομάδες. Σήμερα δεν έγινε ένα παιχνίδι που επηρέαζε την κατηγορία. Δεν ήμουν εγώ στη θέση τους, μπορεί να είμαι στην επόμενη φορά. Πρέπει να παρέμβει κάποιος, το κράτος, δεν ξέρω ποιος. Δεν είναι πράγματα αυτά”, δήλωσε ο Μπούμπουρας, αναφερόμενος και στον υποβιβασμό του Λαυρίου, λόγω της απόφασης του Παναθηναϊκού να μην κατέβει στο ματς με την Κύμη.

“Κάναμε ένα συμβούλιο, δεν πάρθηκε κάποια απόφαση και μετά από δύο ημέρες είδαμε ό,τι είδαμε. Θα πει κάποιος δικαίωμα του Παναθηναϊκού, αλλά επηρεάζεται όλο το πρωτάθλημα. Μένει η απορία, τι γίνεται, για ποιο λόγο βρισκόμαστε εδώ και προσπαθούμε να κάνουμε κάτι για τον τόπο μας και το ελληνικό μπάσκετ και πάμε πιο πίσω. Πρέπει να αλλάξει κάτι. Είδα διάθεση από όλες τις ομάδες για αλλαγές, αλλά πρέπει να μην παίρνουμε αποφάσεις, όπως οι σημερινές. Δεν γίνεται αυτές οι ομάδες να λένε δεν κατεβαίνω και τέλος. Πρέπει να σεβαστούν ότι συμμετέχουν στο πρωτάθλημα κι επηρεάζουν τους υπόλοιπους. Οι δύο δεν μπορούν να κουμαντάρουν τους 12. Έχουν κι αυτοί τα δίκια τους, αλλά πρέπει να πράττουν σκεπτόμενοι και τις υπόλοιπες ομάδες”, πρόσθεσε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …