Κεντρική NBA Το πείσμα του Αντετοκούνμπο και η ώρα της Εθνικής!

Το πείσμα του Αντετοκούνμπο και η ώρα της Εθνικής!

antetokounmpo2 768x565 1 e1568658827415

Δεν μπορείς να πεις σε έναν αθλητή του βεληνεκούς και της αυτοπεποίθησης του Γιάννη Αντετοκούνμπο να μην στεναχωριέται που αποκλείστηκε από τους τελικούς του ΝΒΑ. Είναι σαν να βάζεις αυτογκόλ!”Θα δουλέψω και θα εμφανιστώ ακόμα καλύτερος στη συνέχεια” δήλωσε ο Ελληνας σούπερ σταρ.

Ο πιθανός MVP του ΝΒΑ στην κανονική περίοδο. Η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος στο ΝΒΑ δεν είναι ζήτημα του ενός. Οι ¨Πολεμιστές” έχουν στις τάξεις του Κάρι, Τόμπσον, Γκριν και Ντουράντ. Ο “Giannis” είχε καλό supporting staff, αλλά μάλλον δεν έφτανε. Και τα “ελάφια” δεν είχαν εμπειρία. Εχει όλα τα χρόνια μπροστά του να διεκδικήσει και άλλα δαχτυλίδια, άλλωστε, δεν υπάρχει στον ορίζοντα σταρ του δικού αναστήματος.

Τώρα, θα έχει τη δυνατότητα να ξεκουραστεί και να δουλέψει, όπως και να κάνει διάφορα πράγματα που αφορούν την ψυχή του, αλλά και τις χορηγίες. Πάμε τώρα στο διακύβευμα, που αφορά την Ελλάδα σαν χώρα…Η Εθνική μας έχει μια μοναδική ευκαιρία να διεκδικήσει ένα μετάλλιο στην Κίνα. Προσωπική εκτίμηση είναι πως θα είναι στις 4 καλύτερες ομάδες του τουρνουά με τον Αντετοκούνμπο στη σύνθεσή της. 

Είναι σίγουρη όμως η παρουσία του, τον αφήνουν οι Μπακς;Οπότε ένα καλό από τον αποκλεισμό στο ΝΒΑ είναι ο παραπάνω χρόνος. Να ξεκουραστεί, να αδειάσει το μυαλό του και να σκεφτεί την “γαλανόλευκη”. Ο ίδιος έχει πει πως πάντα θέλει να είναι εκεί με το εθνόσημο, αρκεί να επιτρέψουν και οι συνθήκες. Σύντομα και μέσα στον Ιούνιο θα υπάρχει οριστική εξέλιξη για το αν θα είναι παρών ή όχι ο κορυφαίος στην ηλικία του παίκτης του κόσμου!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…