Κεντρική Elite League Το κάλεσμα του Κόροιβου στον κόσμο του (pic)

Το κάλεσμα του Κόροιβου στον κόσμο του (pic)

xeilaris dimitris ethnikos koroivos

Ο Κόροιβος θα διεκδικήσει την παραμονή του στην Α2 Εθνική Κατηγορία μέσω της διαδικασίας των playout. Η ομάδα της Αμαλιάδας θα αντιμετωπίσει το Μαρούσι και κάλεσε τον κόσμο του να δώσει δυναμικό παρών και να στηρίξει την ομάδα και να την ωθήσει στη νίκη.

Αναλυτικά:

“Φιλοι και φιλες της ομάδας μας σήμερα 15/5/2019 και ώρα 5.00 μ.μ στο κλειστό της Ηλιδας ο Κόροιβος παίζει στα πλαίσια των play out της Α2’Εθνικης κατηγορίας μπασκετ με το Μαρούσι. Η παραμονή της ομάδας μας στην Α2 ήταν το ζητούμενο το καλοκαίρι του 2018.Τα παιδιά προσπάθησαν να το πετύχουν χωρίς την διαδικασία των play out, ομολογουμενως κάνοντας μια υπερπροσπάθεια στις τελευταίες 8 αγωνιστικές κάνοντας 5 νίκες απέναντι σε πολυ δυνατούς αντιπάλους ,όμως δεν έφταναν για την απευθείας σωτηρια.

Η αγωνιστική εικόνα όμως που έχουν βγάλει το τελευταίο διάστημα ,δυναμώνει την πεποίθηση ότι η ομάδα μας θα πετύχει τον στόχο της ,κάνοντας το πρώτο και καθοριστικό βήμα στο αυριανό αγώνα στο γήπεδο μας. Αυτο που έχουν ανάγκη τα παιδιά είναι η μαζική σας παρουσία στις κερκίδες ,η φωνή σας,το ζεστό σας χειροκρότημα,ώστε να τους δώσετε τον αέρα για την απογείωση προς την επιτυχία…Γεμίστε το γηπεδο μας,δείξτε την δύναμη της έδρας μας. Αυτη η ομάδα το αξίζει ,9 χρόνια στις κορυφαίες ομάδες του Ελληνικού μπασκετ!!!respect…. ΚΟΡΟΙΒΑΡΑ ΟΛΕ…..”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…