Κεντρική Β' Εθνική Το ευχαριστώ του πρωταθλητή Οίακα

Το ευχαριστώ του πρωταθλητή Οίακα

Ο Οίακας Ναυπλίου εξέδωσε ανακοίνωση, ευχαριστώντας όλους όσους συνέβαλαν στην μεγάλη φετινή επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος του ομίλου του Νότου της Β Εθνικής και στην άνοδο στην Α2.

Αναλυτικά:

Το Δ.Σ του Α.Ο ο «Οίαξ» Ναυπλίου, με την παρούσα ανακοίνωση επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά όλους εκείνους που συνέβαλαν στην μεγάλη φετινή επιτυχία της κατάκτησης από την ομάδα μας, του Πρωταθλήματος Ανδρών 2018-2019 της Β΄ Εθνικής και της ανόδου της στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Ο Κόσμος μας, ο έκτος παίκτης της ομάδας!

Με στιβαρή παρουσία σε όλους τους εντός και εκτός έδρας αγώνες της ομάδας, ενίσχυσε αποφασιστικά την προσπάθεια των παικτών και των προπονητών τους!

Σας ευχαριστούμε!

Οι Χορηγοί μας!

Στην οικονομικά δύσκολη συγκυρία που διανύουμε, η ενίσχυσή σας προς της ομάδα μας, με οικονομικούς και άλλους πόρους, ήταν αναγκαία και ικανή συνθήκη για την επίτευξη του στόχου μας! Σας ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Πελοποννήσου καθώς και την Αντιπεριφέρεια Αργολίδας, τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, τον Πρόεδρο και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, την Πρόεδρο και το Δ.Σ. του ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων, για την στήριξη που παρείχαν στην ομάδα μας,το Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας και ιδιαίτερα την Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Άργους και τους γιατρούς της κ.κ Γεώργιο Μπιμπή, Δημήτριο Ρούσσο, Γεώργιο Μπόκο, τον Ιατρό Παθολόγο του ιδίου Νοσοκομείου κ. Αθανάσιο Πανουσόπουλο, καθώς και τον Ιατρό Παθολόγο κ. Σπύρο Κόκκινο, για τις ιατρικές υπηρεσίες που προσέφεραν στους αθλητές μας και όλους τους θεσμικούς φορείς της πόλης, που λειτουργούν και καταβάλλουν προσπάθειες για την προαγωγή, μέσω της ομάδας μας, του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης και την προσέλκυση νέων ανθρώπων στο άθλημα.

Το Δ.Σ. θέλει να πιστεύει ότι οι ευχαριστίες δεν μπορούν να εκφράζονται μόνο με λόγια, αλλά οφείλουν να αποδεικνύονται και με πράξεις.

Γι’ αυτό δεσμευόμαστε προς εσάς που μας πιστέψατε και μας στηρίξατε , ο καθένας με την δική του δύναμη, ότι θα παλέψουμε να είμαστε άξιοι πρεσβευτές του αθλήματος και της πόλης μας. και η μελλοντική μας αθλητική παρουσία να τιμάει την εμπιστοσύνη σας.

Μάϊος 2019

Το Δ.Σ του Α.Ο ο «Οίαξ» Ναυπλίου

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Αχαγιά: Ανανέωσε ο Σέρμπος

Με τη φανέλα της Αχαγιάς θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Γιάννης Σέρμπος. Ο 21χρονος καλαθοσφ…