Κεντρική Basket League Άρης Τι ισχύει με τα συμβόλαια των παικτών του Άρη

Τι ισχύει με τα συμβόλαια των παικτών του Άρη

aris omada

O Άρης έχει το μυαλό του αν τελικά υπάρχει περίπτωση να παίξει στα πλέι οφ, αλλά το σημαντικότερο είναι η επόμενη μέρα της ομάδας. Τι γίνεται με τα συμβόλαια των παικτών που τελείωσαν την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στους “κίτρινους”; Ο Βασίλης Τολιόπουλος είναι ελεύθερος πλέον αλλά είναι θετικός στο να παραμείνει στον Άρη ενώ ο Δημήτρης Βεργίνης έχει υπογράψει συμβόλαιο 1+1, με οψιόν ανανέωσης για την νέα αγωνιστική χρονιά. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης έχει τριετές συμβόλαιο (1+1+1), με ανεβασμένες απολαβές για την επόμενη σεζόν και θα γίνουν συζητήσεις ενώ ο Δημήτρης Φλιώνης έχει συμβόλαιο για την χρονιά που “έρχεται”, όπως και ο Δημήτρης Χρηστίδης.

Ο Στράτος Βουλγαρόπουλος δεσμεύεται με συμβόλαιο όπως το 2023 ενώ οψιόν ανανέωσης έχει ο Διαμαντής Σλαφτσάκης. Το συμβόλαιο του Γιώργου Αγγέλου έχει ολοκληρωθεί. Σε ό,τι αφορά τους ξένους, ο Λάκι Τζόουνς έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο, ο Μάικ Κάιζερ έχει οψιόν ανανέωσης με ανεβασμένες αποδοχές. Μπορεί με ένα ποσό να “ενεργοποιηθεί” το opt-out και σε διαφορετική περίπτωση το συμβόλαιό του θα ανανεωθεί αυτόματα. Opt-out υπάρχει και για τον Γκάρι Μπελ που έχει κι αυτός συμβόλαιο.

Αν δεν καταβληθεί το προβλεπόμενο ποσό, τότε η συνεργασία θα ανανεωθεί με αυξημένες αποδοχές. Ο Μπορίς Νταλό υπέγραψε μέχρι το 2021 ενώ για τον Γκάρι ΜακΓκι ισχύουν τα ίδια με Κάιζερ και Μπελ. Υπάρχει opt-out, αλλιώς ενεργοποιείται η συμφωνία αυτόματα με ανεβασμένες αποδοχές. Το ίδιο και για τον Ραμόν Χάρις. Αν δεν καταβληθεί ένα ποσό, το συμβόλαιο κι αυτού ενεργοποιείται.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…