Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Tα… εύσημα του Αταμάν προς τον Ιτούδη

Tα… εύσημα του Αταμάν προς τον Ιτούδη

Αταμάν

Για τον τελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε ο Εργκίν Αταμάν. Συγκεκριμένα ο τεχνικός της Εφές δήλωσε:

“Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ, άξιζαν την νίκη στον τελικό. Έπαιξαν εξαιρετική επίθεση απόψε, ειδικά ο Κλάιμπερν και ο Χίγκινς. Είχαν 8/11 τρίποντα, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, όπως και για όλη την ομάδα. Έχουν λίγη παραπάνω εμπειρία από εμάς. Προσπαθήσαμε να μείνουμε στο παιχνίδι, ήμασταν πίσω με 14 πόντους και με επιθετικά άμυνα αλλάξαμε το ματς. Ήμασταν πίσω στο σκορ του 3ου δεκαλέπτου με έναν πόντο. Είχαμε την ευκαιρία να καταφέρουμε πιο πολλά, αλλά χάσαμε κάποια σουτ στο ανοικτό γήπεδο.

Ο Μίτσιτς είχε μόνο 2/9 σουτ, οπότε δεν είχαμε την ευκαιρία μας να επιστρέψουμε. Μόνο στο τέλος μειώσαμε στους 5 πόντους, αλλά η ΤΣΣΚΑ το άξιζε. Συγχαρητήρια, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Ευχαριστώ όλους τους Τούρκους, που πίστεψαν και μας στήριξαν. Η Εφές θα συνεχίσει με τους ίδιους παίκτες, την ίδια ενέργεια για να πάει να κερδίσει του χρόνου το τρόπαιο”

Για την τρέχουσα σεζόν: “Αυτή η σεζόν ήταν μια όμορφη ιστορία για εμάς, έχοντας έρθει από την ουρά της βαθμολογίας. Το γυρίσαμε και φτάσαμε στον τελικό. Θα μπορούσαμε να είμαστε οι πρωταθλητές. Είμαστε δεύτεροι και σε αυτή τη διοργάνωση πρέπει να είσαι περήφανος, για τους παίκτες και το κλαμπ”.

Για τον Ιτούδη: “Συγχαρητήρια στον Ιτούδη που δεν έπαιξε τόσο με τον Ροντρίγκεθ. Έπαιζε πάντα με πιο σκληρούς παίκτες στον Λάρκιν, όπως ο Χάκετ και ο Χίγκινς, έχοντας στις αλλαγές τον Χάινς. Ήταν εξαιρετική τακτική”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…