Κεντρική NBA Σπουδαία κίνηση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
NBA

Σπουδαία κίνηση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Τις δυνάμεις του με το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», και την Πρόεδρό του κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ενώνει για ακόμα μια φορά ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο παίκτης των Milwaukee Bucks, δείχνοντας έμπρακτα την στήριξή του στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», αλλά και την αγάπη του στους νέους που θέλουν να ασχοληθούν με το μπάσκετ, οργανώνει έναν πρωτότυπο διεθνή διαγωνισμό καρφωμάτων, με τίτλο «DunksandDance Charity Event».

Με σύνθημα «Give and Rise» νέοι από ολόκληρο τον κόσμο καλούνται να ανεβάσουν στο Ιnstagram το δικό τους video πραγματοποιώντας ένα κάρφωμα. Οι καλύτεροι θα επιλεγούν από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και θα κληθούν να διαγωνιστούν live στο «SantAnna Dunks and Dance Charity Event» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Ιουλίου 2019 στο beach club SantAnna στην Μύκονο.Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθούν για την στήριξη των σκοπών του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Ευχαριστώντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την στήριξή του, η κυρία Βαρδινογιάννη δήλωσε: «Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε έναν κορυφαίο διεθνή αθλητή και καμάρι για τη χώρα μας, αλλά και για την «ΕΛΠΙΔΑ». Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την στήριξή του στο έργο μας και στα παιδιά που μάχονται κατά του καρκίνου αποδεικνύει ότι εκτός από μεγάλος αθλητής, είναι συγχρόνως και ένας άνθρωπος με ξεχωριστή ευαισθησία και αγάπη για τα παιδιά. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου». Αξίζει να σημειωθεί, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στέκεται στο πλευρό των παιδιών της «ΕΛΠΙΔΑΣ», αφού πριν από λίγους μήνες, με μεγάλη προθυμία και χωρίς δεύτερη σκέψη, συμμετείχε, από τις ΗΠΑ, στην μεγάλη καμπάνια του Συλλόγου για τον παιδικό καρκίνο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Eπιστρέφει το Space Jam με τον Λεμπρόν πρωταγωνιστή! (vid, pics)

Έχουν περάσει περίπου 25 χρόνια μετά τη μεγάλη επιτυχία του Space Jam με πρωταγωνιστές του…