Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin “Τα ματς με τον Παναθηναϊκό είναι η ανταμοιβή των κόπων μας”

“Τα ματς με τον Παναθηναϊκό είναι η ανταμοιβή των κόπων μας”

pantazopoulos peristeri

Το Περιστέρι αν και δυσκολεύτηκε κατάφερε τελικά να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Ο Γιώργος Πανταζόπουλος μίλησε ενόψει των αγώνων με τους “πρασίνους”, που όπως είπε είναι η ανταμοιβή των κόπων τους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Έπειτα από διαδοχικές υπερβάσεις που τις πετύχαμε όλοι μαζί, με κόπο και ιδρώτα, οι αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό είναι ακριβώς αυτό: Η ανταμοιβή, η απόλαυση των κόπων μας! Επιστρέψαμε στην Α1 και σε λιγότερο από ένα χρόνο επιστρέψαμε και στην Ευρώπη! Βήμα-βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι, είδαμε την ομάδα όχι απλά να πετυχαίνει τους στόχους της αλλά πολλές φορές να ξεπερνάει τις προσδοκίες όλων μας…

Τώρα, θέλουμε όλο τον κόσμο δίπλα μας για να αναμετρηθούμε με τον πανίσχυρο Παναθηναϊκό και να παλέψουμε για το καλύτερο! Τώρα, σας θέλουμε όλους κοντά μας για να χειροκροτήσουμε τον κόουτς Πεδουλάκη και τους παίκτες μας, να επιβραβεύσουμε όσους πάλεψαν για να φτάσει το Περιστέρι τόσο ψηλά, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα! Τώρα είναι η ώρα για το πιο δυνατό χειροκρότημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…