Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου “Όλοι έδωσαν το 200%”

“Όλοι έδωσαν το 200%”

sotiris manolopoulos

Ο Ήφαιστος Λήμνου έκανε μία συγκλονιστική προσπάθεια κόντρα στο Περιστέρι, αλλά οι ελλείψεις του στέρησαν μία μεγάλη πρόκριση. Ο προπονητής της ομάδας, Σωτήρης Μανωλόπουλος, τόνισε ότι ήταν επιτυχημένη η φετινή χρονιά και ότι όλοι έδωσαν το 200%.

Αναλυτικά:

“Θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια στο Περιστέρι και τον κόουτς Πεδουλάκη και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Παίξαμε μια πολύ καλή σειρά, πήγαμε στα τρία παιχνίδια. Σήμερα τα παιδιά έδωσαν ο,τι είχαν και κάποια στιγμή μείναμε από βενζίνη. Είχαμε τρεις πολύ βασικές απουσίες. Τον Γόντικα, που μας λείπει εδώ και τρεις μήνες, τον Μπρέιζελτον και τον Έβανς. Τα υπόλοιπα παιδιά όμως, σε όλη τη σειρά έδωσαν τα πάντα για να μπορέσουμε να προκριθούμε. Δεν ήταν εύκολο. Αυτό όμως δεν μειώνει ο,τι κάναμε φέτος ως ομάδα.

Μια ομάδα που στήθηκε από το μηδέν, έγιναν όλα τόσο γρήγορα, αλλά και πολύ καλά. Νομίζω ότι η χρονιά είναι απόλυτα επιτυχημένη. Απλά, αυτό δεν μας έφτανε απόψε, όση προσπάθεια κι αν κάναμε.

Θέλω να ευχαριστήσω έναν έναν τους παίκτες μας. Τον Αύγουστο μαζεύτηκαν δεκαπέντε παίκτες, που δεν ήξερε ο ένας τον άλλον. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, γιατί αυτό που έγινε δεν ήταν καθόλου εύκολο. Όλοι έδωσαν το 200% σε προσπάθεια γιατί είχαμε πάρα πολλά προβλήματα όλη τη χρονιά. Δεν κλαφτήκαμε ποτέ, δεν γκρινιάξαμε ποτέ.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την οικογένεια Μπούμπουρα για την ευκαιρία που μου έδωσε, να ηγηθώ αυτής της προσπάθειας, αυτού του πολύ δύσκολου και μεγάλου πρότζεκτ. Αυτή η οικογένεια, με όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στο μπάσκετ, επένδυσε στο άθλημα και στη Λήμνο. Αν το έλεγε κάποιος πριν, θα τον έλεγαν τρελό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …