Κεντρική Α1 ΠΑΟΚ “Έκλεισε ο κύκλος μου”

“Έκλεισε ο κύκλος μου”

Ο Απόλλων Τσόχλας τόνισε ότι ήταν μια δύσκολη σεζόν για τον ΠΑΟΚ και ότι κλείνει ένας κύκλος όχι μόνο για τον Δικέφαλο, αλλά και για τον ίδιο.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Τα είπε όλα ο κόουτς. Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα πολύ συναισθηματική. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρόνια όλοι λένε ότι ξέρουν αλλά αν δεν τις βιώσεις αυτές τις καταστάσεις δεν μπορείς να καταλάβεις. Το ευχαριστώ πρέπει να το πούμε σε όσους μείναν μέχρι το τέλος. Όσοι άντεξαν κάναν τεράστια προσπάθεια και θέλαμε να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια και με το κεφάλι ψηλά και όσοι μείναμε το καταφέραμε και φάνηκε και από το χειροκρότημα του κόσμου.

Ο κόσμος είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ αλλά έχει κάνει ένα βήμα εξέλιξης αλλά ελπίζω ο κόσμος αυτός θα πολλαπλασιαστει με αυτό το ήθος που έχει. Κλείνει ένας κύκλος εφόσων είπε ο Μπάνε ότι θα φύγει, να ευχηθώ ότι καλύτερο για την ομάδα. Όταν ήρθα εδώ η ομάδα ήταν σε μια φάση εξυγίανσης και περιμέναμε ότι τα 2 τελευταία χρόνια θα κάναμε ένα βήμα παραπάνω. Αυτό δεν έγινε. Ελπίζω να βρεθούν οι ανθρώποι που θα βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ”.

Για το αν κλείνει και γι’ αυτόν ένας κύκλος: “Ναι αισθάνομαι ότι και για μένα έχει κλείσει αυτός ο κύκλος. Δεν θέλω να το αναλύσω γιατί είναι δύσκολο, αλλά ελπίζω η ομάδα να πάει καλύτερα. Ο κόσμος να ευαισθητοποιηθεί και να έχει ένα καλύτερο μέλλον”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ: Έβγαλε μέρος του προγράμματος ο Κακλαμανάκης

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Ο Δικέφαλος…