Κεντρική Γ' Εθνική Παραμένει στον πάγκο των Ικάρων Τρικάλων ο Σδράκας

Παραμένει στον πάγκο των Ικάρων Τρικάλων ο Σδράκας

Οι Ίκαροι Τρικάλων στην πρώτη τους σεζόν στη Γ΄Εθνική Κατηγορία πραγματοποίησαν καλή πορεία και γι αυτό το λόγο έσπευσαν να κρατήσουν τον αρχιτέκτονα της ομάδας. Η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας, Κώστα Σδράκα.

Αναλυτικά:

“Το διοικητικό συμβούλιο των Ικάρων Τρικάλων δια του προέδρου Κώστα Σκρέτα ανακοίνωσε ότι και την νέα μπασκετική χρονιά στο τιμόνι της ομάδος θα βρίσκεται ως προπονητής ο Κώστας Σδράκας.

Δήλωση του προέδρου Κώστα Σκρέτα:
«Έχοντας πλέον την πείρα 30 χρόνων που ασχολούμαι με το αγαπημένο μου άθλημα το μπάσκετ για ένα είμαι σίγουρος, το να πετύχει μια ομάδα τους στόχους της θα πρέπει να υπάρχει η απόλυτη εναρμόνιση και συνεργασία μεταξύ διοίκησης τεχνικής ηγεσίας και αθλητών γιατί όλοι τους θα πρέπει να είναι υπεύθυνοι αλλά και συνυπεύθυνοι στην πορεία της ομάδας .

Αποφασίσαμε λοιπόν την ανανέωση συνεργασίας με τον Κώστα Σδράκα έναν άνθρωπο ο οποίος μεγάλωσε πάλεψε ανδρώθηκε στο χώρο του μπάσκετ ως αθλητής και συνεχίζει στον χώρο του μπάσκετ ως προπονητής.

θέλαμε λοιπόν έναν αγωνιστή και έναν άνθρωπο του μπάσκετ να ηγηθεί μιας μεγάλης προσπάθειας που κάνουμε τα τελευταία χρόνια να ξαναφέρουμε το τρικαλινό , μπάσκετ εκεί που αξίζει να είναι (εξάλλου ο χρόνος αλλά κυρίως η ιστορία έχουν δικαιώσει τις έως σήμερα επιλογές μας) . Είμαστε σίγουροι ότι μετά την ανακοίνωση του ικανού τρικαλινού προπονητή θα δρομολογηθούν όλες εκείνες οι ενέργειες (τεχνικό τιμ, ρόστερ αθλητών,στελέχωση προσωπικού ομάδας) που θα δώσουν την θετική ώθηση στην ομάδα μας.

Κώστα Σδράκα μαζί θα πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Νίκη Αμαρουσίου: Παραμένουν Τσιάτσιος και Καραγιάννης

Τη φανέλα της Νίκη Αμαρουσίου θα συνεχίσουν να φορούν οι Βαγγέλης Τσιάτσιος και Γιώργος Κα…