Κεντρική Γυναίκες Παντελάκης: “Βγάλαμε εις πέρας την αποστολή μας”

Παντελάκης: “Βγάλαμε εις πέρας την αποστολή μας”

Giorgos Pantelakis

Ο Γιώργος Παντελάκης και οι παίκτριες του Ολυμπιακού μίλησαν μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

‘Οσα δήλωσαν ο προπονητής και οι παίκτριες του Ολυμπιακού:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κατακτήσαμε τον τίτλο! Οι τρεις στόχοι που είχαμε θέσει στην αρχή της σεζόν ήταν το πρωτάθλημα, το κύπελλο και μία καλή πορεία στην Ευρώπη και από ότι φαίνεται βγάλαμε εις πέρας την αποστολή μας. Στις δύσκολες ώρες που περνάει ο ελληνικός αθλητισμός το να έχεις μία τέτοια διοίκηση, που να κρατάει αναλλοίωτη την δομή μίας ομάδας από την αρχή μέχρι και το τέλος και να σου επιτρέπει να είσαι σε ένα τόσο ανταγωνιστικό επίπεδο, είναι άξια συγχαρητηρίων. Για αυτό από την μεριά μου θέλω να ευχαριστήσω για όλα τον Βαγγέλη Μαρινάκη, του οποίου η στήριξη είναι τεράστια υπόθεση για μας, τον πρόεδρό μας, Μιχάλη Κουντούρη και τον χορηγό μας, Γιώργο Λεριώτη.

Αξίζουν εννοείται πολλά συγχαρητήρια και στις παίκτριές μου που δούλεψαν απίστευτα όλη τη χρονιά, αλλά και τους άμεσους συνεργάτες μου, τον Θάνο Νίκλα, τον Κώστα Λώλη και όλους όσους ήταν από το πρώτο λεπτό δίπλα μου κι όλοι μαζί ελπίζω από την επόμενη χρονιά να πετύχουμε ακόμα περισσότερα πράγματα”, τόνισε ο κόουτς Παντελάκης.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Εβίνα Σταμάτη, τόνισε: “Σήμερα επιτεύχθηκε και ο τελευταίος στόχος που είχαμε βάλει, δηλαδή το πρωτάθλημα. Η χρονιά έκλεισε και με το αήττητο και ήταν διπλή η χαρά γιατί καταφέραμε και παίξαμε στην έδρα μας και με τον κόσμο μας. Ηταν η πρώτη φορά που σηκώνουμε το πρωτάθλημα εδώ μέσα. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήρθαν σήμερα εδώ. Πάνω από όλα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη που μας στηρίζει, αλλά και τον πρόεδρό μας, Μιχάλη Κουντούρη, και τον κύριο Γιώργο Λεριώτη, που είναι διαρκώς στο πλευρό μας. Αφιερώνουμε και στους τρεις λοιπόν αυτό το πρωτάθλημα”.

Η Κατερίνα Σωτηρίου δήλωσε από την μεριά της: “Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που κλείνει μία ακόμα χρονιά, έχοντας εκπληρώσει στο απόλυτο τους στόχους μας. Είμαστε υπερήφανοι και πανηγυρίσαμε το πρωτάθλημα για 4η συνεχόμενη φορά, μία κούπα που φέρνουμε σε έναν τεράστιο σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός. Ευχαριστούμε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για την στήριξη του, τον πρόεδρό μας, Μιχάλη Κουντούρη και τον χορηγό μας, Γιώργο Λεριώτη, αλλά και όλους φιλάθλους που μας στηρίζουν όλη τη χρονιά! Εύχομαι να έχουμε υγεία και μπόλικες κούπες στην ομάδα”.

Η Λικέντρα Τζόνσον τόνισε ότι: “Είναι ένα πανέμορφο συναίσθημα αυτό που ζω. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη για τον προπονητή μου και εννοείται για όλον τον Ολυμπιακό. Το να κερδίσουμε το τέταρτο συνεχόμενο νταμπλ είναι ένα τεράστιο επίτευγμα από μόνο του. Οφείλεται αυτό στην σκληρή δουλειά που γίνεται εδώ πέρα όλα αυτά τα χρόνια και ελπίζω να έρθουν κι άλλοι τίτλοι”.

Η Πηνελόπη Παυλοπούλου στη συνέχεια είπε: “Είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία για μας. Καταφέραμε να πετύχουμε όλους τους στόχους που είχαμε θέσει από την αρχή της χρονιάς και θέλω εκ μερους της ομάδας να ευχαριστήσουμε τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, τον πρόεδρό μας, Μιχάλη Κουντούρη και τον χορηγό της ομάδας μας, Γιώργο Λεριώτη, που μας στηρίζουν πάντα και έμπρακτα. Προσωπικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για την επιτυχία της ομάδας. Και τώρα σε αυτό το διάστημα θα το ευχαριστηθούμε και θα το απολαύσουμε”.

Η Άννα Σπυριδοπούλου τόνισε: “Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες για το νταμπλ και το γεγονός ότι το κατακτήσαμε, διευρύνοντας κι άλλο το αήττητο σερί μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν δίπλα μας σε όλη αυτήν την χρονιά. Καταφέραμε να πανηγυρίσουμε δύο τίτλους και η δουλειά μας φάνηκε στο παρκέ”.

Τέλος η Αγγελική Νικολοπούλου δήλωσε: “Νιώθω τέλεια, υπέροχα, καταπληκτικά. Τα λόγια κάθε φορά όλο και λιγοστεύουν για αυτά που ζούμε σε αυτήν την ομάδα. Το γλεντήσαμε όλοι μαζί και είναι μία ακόμα επιτυχία για τον σύλλογο αλλά και για μας προσωπικά. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήταν στο πλευρό μας και όσους είναι δίπλα μας από την πρώτη μέρα”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…