Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Πανταζόπουλος: «Δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα»

Πανταζόπουλος: «Δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα»

pantazopoulos peristeri

Ο τεχνικός διευθυντής του Περιστερίου, Γιώργος Πανταζόπουλος, μίλησε για τις εξελίξεις στη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας ότι κανείς δεν ξέρει αν ο Ολυμπιακός θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον «ΣΠΟΡ FM 94,6»:

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος: «Το σημαντικό είναι πως θα ξαναρχίσει το πρωτάθλημα. Συζητάγαμε πολλά τον τελευταίο καιρό, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως πρέπει να παίζουμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όντως υπάρχουν κάποια θέματα, κάποια μικρά και κάποια μεγάλα, αλλά δεν πρέπει να σταματάμε να παίζουμε. Παίζοντας θα πρέπει να συζητάμε. Να δούμε τα κακώς κείμενα. Έχουμε μια ομάδα εργασίας που δουλεύει σε αυτό το πλαίσιο. Καταθέσαμε όλες τις προτάσεις. Λύση θα βρεθεί μόνο αν καθίσουμε όλοι στο ίδιο τραπέζι, αλλιώς δεν γίνεται. Σίγουρα υπάρχουν διαφορές, αλλά σήμερα θεωρώ πως κάναμε κάποια βήματα μπροστά».

Για την απόφαση του Ολυμπιακού να αποχωρήσει: «Είναι δύσκολες οι στιγμές για κάποιες αποφάσεις. Υπάρχουν κάποια νομικά ζητήματα στο τραπέζι. Αν ο Ολυμπιακός συνεχίσει στο πρωτάθλημα δεν το ξέρουμε. Μακάρι να συνεχίσει. Γι’ αυτό συζητάμε τόσο καιρό. Πρέπει όμως κάποια στιγμή να καταλάβουμε πως υπάρχουν και άλλες ομάδες».

Για τους ξένους διαιτητές: «Δεν ακούστηκε τίποτα για ξένους διαιτητές».

Για το κοινό τηλεοπτικό συμβόλαιο: «Οι τρεις ομάδες έχουν τηλεοπτικά συμβόλαια, που τα καταθέτουν στο τραπέζι και θα πάμε όλοι μαζί για ένα συμβόλαιο, με την προϋπόθεση να μη χάσουν αυτοί οι άνθρωποι τα χρήματα που έχουν συμφωνήσει. Υπάρχον τρόποι για να είμαστε και οι 14 μαζί, ακόμη και οι τρεις άλλοι. Το πλαίσιο θα βρεθεί, τόσα χρόνια έλειπε η διάθεση, αλλά τώρα έχει βρεθεί κι αυτή».

Για το ενδεχόμενο να διεξαχθεί ξανά η 26η αγωνιστική: «Πώς να ξαναγίνει η 26η αγωνιστική; Οι παίκτες από την όγδοη θέση και κάτω έχουν φύγει, εμείς με το ζόρι τους κρατάμε. Πρέπει να σκεφτούμε και το παιχνίδι. Να βάλουμε μπροστά το παιχνίδι, όπως είπε και ο Ρικ Πιτίνο. Εμείς έχουμε φέρει τον Φλέμινγκς και δεν έχει παίξει ακόμη, ενώ ο Σκούτσι σε δύο μήνες έχει παίξει σε δύο ματς».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Περιστέρι: Το πρόγραμμα του Final Four

Γνωστό έγινε το πρόγραμμα του Final Four του BCL. Η FIBA γνωστοποίησε το πρόγραμμα του fin…