Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Οι προβλέψεις του Ρικ Πιτίνο για το Final Four της Euroleague!

Οι προβλέψεις του Ρικ Πιτίνο για το Final Four της Euroleague!

pitino

Η Euroleague ζήτησε την άποψη των προπονητών της διοργάνωσης για το Final Four, με τον Ρικ Πιτίνο να κάνει τις προβλέψεις του για τον νικητή της διοργάνωσης αλλά και για τον MVP.

Ο Αμερικανός τεχνικός του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε πέσει μέσα στις προβλέψεις του για το NCAA, έκανε την έκπληξη, προβλέποντας την Αναντολού Εφές για πρωταθλήτρια Ευρώπης κι MVP τον Σέιν Λάρκιν. Λέτε να πέσει μέσα και πάλι;

Οι προβλέψεις του Ρικ Πιτίνο:

Ποιος θα νικήσει στον πρώτο ημιτελικό; «Πιστεύω πως θα το κάνει η Έφες επειδή η Φενέρ έχει πολλούς τραυματισμούς σε παίκτες κλειδιά όπως ο Κάλινιτς, ο Βέσελι (σ.σ. θα παίξουν) και ο Λοβέρν».

Ποιος θα νικήσει στο δεύτερο ημιτελικό; «Η Ρεάλ επειδή η ΤΣΣΚΑ επικράτησε δύο φορές μέσα στην κανονική περίοδο. Νομίζω πως θα είναι δύσκολο να νικήσει και τρίτη φορά μία τόσο σπουδαία ομάδα όπως η Ρεάλ. Η ομάδα που χάνει είναι αυτή που πάντα κάνει τις κατάλληλες προσαρμογές να πάρει τη νίκη στο επόμενο ματς».

Ανάμεσα στους δύο φιναλίστ που επιλέξατε, ποιος θα νικήσει στον τελικό; «Η Εφές μπορεί να πάρει το τρόπαιο. Ισχύει για μένα ο ίδιος κανόνας: η Έφες έχασε δύο φορές φέτος από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κανονική περίοδο. Όπως είπα και παραπάνω, η χαμένη κάνει τις σωστές αλλαγές για να επιστρέψει στην επόμενη αναμέτρηση».

Ποιος θα είναι ο MVP; «Ο Σέιν Λάρκιν. Είναι ο παίκτης κλειδιά για την Έφες Αναντολού και βρίσκεται σε σπουδαία αγωνιστική κατάσταση αυτή τη στιγμή».

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι – Βαλένθια 95-80 (vid)

Παραμένει ζωντανή η Μακάμπι Τελ Αβιβ. Σπουδαία νίκη για την Μακάμπι Τελ Αβιβ.… νίκησ…