Κεντρική NBA Ο Λέοναρντ έκλεισε το σπίτι των Μπακς! Με την πλάτη στον τοίχο ο Αντετοκούνμπο (vid)

Ο Λέοναρντ έκλεισε το σπίτι των Μπακς! Με την πλάτη στον τοίχο ο Αντετοκούνμπο (vid)

giannis antetokounmpo bucks raptors 2

Με τον Καουάι Λέοναρντ να κάνει όργια σε ακόμα ένα παιχνίδι της σειράς των τελικών της Δύσης, οι Ράπτορς πέρασαν αλώβητοι από το Μιλγουόκι, επικρατώντας των Μπακς με 105-99. Η ομάδα του Τορόντο έκανε το 3-2 στη σειρά και πλέον έχει τη δυνατότητα να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση στην έδρα της τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο Λέοναρτ ήταν ο κορυφαίος των νικητών με 35 πόντους, 9 ασίστ και 7 ριμπάουντ, ενώ παίκτης-κλειδί ήταν ο Φρεντ ΦανΒλίτ με 21 πόντους και 7/9 τρίποντα.

Από την πλευρά των ηττημένων, ο Αντετοκούνμπο είχε 24 πόντους με 7/15 δίποντα, 2/3 τρίποντα και 4/9 βολές, καθώς επίσης 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 τάπες και 2 λάθη σε 39 λεπτά. Ο Έλληνας άσος δεν είχε βοήθειες, με τον Μίντλετον να μένει στα ρηχά με 6 πόντους και 2/9 σουτ.

Οι Μπακς προηγήθηκαν με 18-14, αλλά στη συνέχεια οι Ράπτορς ανέβασαν στροφές, μείωσαν γρήγορα τη διαφορά και πήραν τα ηνία του αγώνα. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες 93-93 τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε.

Το τρίποντο του ΦανΒλιτ και η δράση του Λέοναρντ οδήγησαν τους Ράπτορς στο 95-99, 1:12 πριν το τέλος. Η βολή του Γκασόλ και το λάθος του Μπρόγκντον έφεραν τους Ράπτορς στο 97-100 με 26’’ και την κατοχή δική τους. Οι Μπακς δεν κατάφεραν να κλέψουν ή να κάνουν φάουλ και ο Σιάκαμ υπέγραψε με κάρφωμα το break.

Δωδεκάλεπτα: 32-22, 49-46, 75-72, 99-105.

https://www.youtube.com/watch?v=DmznKoxsaCc

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…