Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ο Χάντερ στη 10άδα των ξένων “κλεφτών” της ΑΕΚ

Ο Χάντερ στη 10άδα των ξένων “κλεφτών” της ΑΕΚ

vince hunter aek

Διανύει μία πολύ παραγωγική σεζόν με την ΑΕΚ και “σκαρφαλώνει” διαρκώς στις ιστορικές λίστες της στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Από σήμερα ο Βινς Χάντερ είναι πλέον μέλος και της πρώτης 10άδας “κλεφτών” της ΑΕΚ. Ο Αμερικανός έκλεψε μία φορά την μπάλα στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τον Χολαργό, έφτασε τα 49 κλεψίματα με τη φανέλα της “Ένωσης” και έγινε μέλος της συγκεκριμένης λίστας παικτών, αφού ξεπέρασε τον Άντονι Μπούι που είχε 48 στη σεζόν 1999-2000. Ταυτόγχρονα έφτασε στην 9η θέση της ίδιας λίστας τον Τζέι Αρ Χόλντεν που φόρεσε τα κιτρινόμαυρα στην περίοδο 2001-02.

Ο Χάντερ είναι ήδη μέλος της πρώτης 10άδας ξένων παικτών της ΑΕΚ στο Πρωτάθλημα, τόσο στα εύστοχα δίποντα έχοντας 196 όσο και στα κοψίματα με 32.

Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος είχε πολύ καλή παρουσία στο σημερινό παιχνίδι, έχοντας μεταξύ άλλων 15 πόντους με τους οποίους ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση του. Την ίδια είχε σημειώσει στο ματς της 12ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Από την πλευρά του Χολαργού, ο Ντάνι Αγκμπελέσε με τις δύο τάπες που μοίρασε, έφτασε συνολικά τις 50 στη σεζόν αφού είχε 48 στην κανονική περίοδο. Πρόκειται για επίτευγμα που σημειώνεται στην Betshop Basket League μετά από τέσσερα χρόνια. Ο τελευταίος που το κατάφερε ήταν ο Άντριου Νέιμικ του Άρη, στη σεζόν 2014-15.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…