Κεντρική Β' Εθνική Νέα εποχή στον Παπάγου

Νέα εποχή στον Παπάγου

tauropoulos tavropoulos papagou

Σε μία πολύ σημαντική ανακοίνωση προέβη ο Παπάγου, καθώς ανακοίνωσε την είσοδο του Θεόδωρου Μιχαλόπουλου στην ομάδα. Μετά από συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, αποφασίστηκε η αυτόνομη, διοικητικά και οικονομικά, λειτουργία του τμήματος μπάσκετ με τη σύσταση πενταμελούς επιτροπής, επικεφαλής της οποίας θα είναι ο κ. Μιχαλόπουλος.

Αναλυτικά:

“Ο ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την είσοδο του συμπολίτη μας και φίλου της ομάδας Θεόδωρου Μιχαλόπουλου στο τμήμα μπάσκετ.

Ο κ. Μιχαλόπουλος εξέφρασε το ενδιαφέρον του για το ανδρικό τμήμα του συλλόγου, αλλά και τις Ακαδημίες του Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ, αναλύοντας ένα φιλόδοξο πλάνο για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Μετά από συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, αποφασίστηκε η αυτόνομη, διοικητικά και οικονομικά, λειτουργία του τμήματος μπάσκετ με τη σύσταση πενταμελούς επιτροπής, επικεφαλής της οποίας θα είναι ο κ. Μιχαλόπουλος.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις αναφορικά με το πλάνο και τα σχέδια ενόψει της νέας σεζόν για το τμήμα μπάσκετ, το οποίο μπαίνει και επίσημα πλέον σε μια νέα εποχή.

Επίσης ανακοινώνουμε πως χρέη εκπροσώπου Τύπου του τμήματος μπάσκετ του Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Σωτηρόπουλος.

Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…