Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Να βρεθούν λύσεις για το καλό του αθλήματος, έλεος…”

“Να βρεθούν λύσεις για το καλό του αθλήματος, έλεος…”

kaselakis promitheas

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και τα όσα γίνονται στο ελληνικό μπάσκετ μίλησε ο Λεωνίδας Κασελάκης. Συγκεκριμένα είπε:

“Ο ΠΑΟΚ έχει προβλήματα αλλά ξέραμε πως έπρεπε να παίξουμε δυνατά. Κατά διαστήματα βγάλαμε κάποιες καλές φάσεις. Κάναμε το 1-0. Στη Θεσσαλονίκη θα είναι διαφορετικό παιχνίδι”.

Για το ελληνικό μπάσκετ: ‘Αν ανοίξω το στόμα μου, μπορώ να πω πολλά. Τρεις μέρες πριν ξεκινήσουμε τα πλέι οφ, δεν γνωρίζαμε τίποτα. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα. Καλό είναι όλοι να βάλουν νερό στο κρασί τους και να βρουν την καλύτερη λύση. Το μπάσκετ είναι το εθνικό μας σκορ, μας πρόσφερε τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Θα πρέπει όλοι να το καταλάβουμε αυτό”.

Για το αν φαντάζεται πρωτάθλημα δίχως τον Ολυμπιακό: “Οχι. Ολες οι ομάδες πρέπει να παίξουν. Για εμάς παίζουμε; Για τον κόσμο παίζουμε. Κακά τα ψέματα, οι μεγάλες ομάδες που τους ακολουθούν φίλαθλοι σε όλη την ομάδα, είναι απαραίτητες στο άθλημα. Ολοι να βρουν λύση. Εμείς σαν παίκτες πρέπει να ξέρουμε το πρόγραμμα των αγώνων και να είμαστε έτοιμοι να δείξουμε θέαμα και όχι να ασχολούμαστε με το συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ. Να βρεθούν λύσεις για το καλό του αθλήματος, έλεος…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…