Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Μόλις πέντε επαγγελματίες στην προπόνηση του ΠΑΟΚ!

Μόλις πέντε επαγγελματίες στην προπόνηση του ΠΑΟΚ!

koniaris paok

Με αρκετά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τους αγώνες των playoffs της Basket League. Όπως ενημέρωσε η ασπρόμαυρη ΚΑΕ μόλις πέντε επαγγελματίες πήραν μέρος στη σημερινή προπόνηση, ενώ για να μπορεί να γίνει η προπόνηση συμμετείχαν νεαροί παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά:

“Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται το πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΟΚ, καθώς και σήμερα υπήρξαν αρκετές απουσίες, οι οποίες προστέθηκαν στις ήδη δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες θα ολοκληρώσει την φετινή σεζόν η ομάδα. Στο σημερινό πρόγραμμα δεν συμμετείχαν Θοδωρή Ζάρας και Αντώνης Κόνιαρης που ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας, αλλά και ο Milenko Tepic. Ο Σέρβος καλαθοσφαιριστής μετέβη στο Novisad για να βρεθεί δίπλα στη σύζυγό του Sonja και στο νεογέννητο κοριτσάκι της οικογένειας και θα επιστρέψει την Τετάρτη (15/5) στη Θεσσαλονίκη.

Συνεχίζεται και η αναμονή για την οριστικοποίηση της ημερομηνίας έναρξης των Play-Offs της Betshop Basket League, όπου ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Προμηθέας Πάτρας. Η ημερομηνία έναρξης των Play-Offs θα συζητηθεί αύριο, Τετάρτη, στη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ. Την ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσουν στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ οι (εορτάζοντες σήμερα) Αριστοτέλης Καρακούσης και Τέλης Ζουρνατσίδης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…