Κεντρική Β' Εθνική Μελίσσια: Παραμένει στον πάγκο ο Δάγλας

Μελίσσια: Παραμένει στον πάγκο ο Δάγλας

alekos daglas melissia

Ο Αλέκος Δάγλας οδήγησε τα Μελίσσια στην άνοδο στη Β΄Εθνική Κατηγορία και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Τα Μελίσσια ανακοίνωσαν και επίσημα την παραμονή του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο της ομάδας. Ο ίδιος δήλωσε ότι θέλει να αποδείξουν ότι έχουν διάρκεια.

Αναλυτικά:

“O Κ.Α.Ο.Μελισσίων ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή της ανδρικής μας ομάδας Αλέκο Δάγλα. Ο άνθρωπος που, μέσα από μια υπέροχη σεζόν, οδήγησε τα Μελίσσια στη Β’ Εθνική, θα έχει και τη νέα περίοδο το τιμόνι της ομάδας στα χέρια του, στην προσπάθεια για παραμονή και καθιέρωση στην κατηγορία. Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τον κόουτς για την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο έργο της και δηλώνει ότι, πάντα πιστή στο πλάνο της, θα στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις τη μπασκετική πρόταση που υπηρετεί, με νέα ταλαντούχα παιδιά και επιλεγμένες προσθήκες έμπειρων ποιοτικών παικτών. Με το βλέμμα στην ανάπτυξη, το ωραίο μπάσκετ και τις επιτυχίες. Προς αυτή την κατεύθυνση έχει ξεκινήσει ήδη ο σχεδιασμός του ρόστερ για τη νέα δύσκολη προσπάθεια.

Δάγλας: “Να αποδείξουμε ότι έχουμε και διάρκεια”

Μετά τη συμφωνία συνεργασίας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Αλέκος Δάγλας δήλωσε:
“Μόνο αισθήματα χαράς μπορώ να νιώθω για την επέκταση της συνεργασίας μου με την ομάδα των Μελισσίων. Όταν ξεκινούσαμε πέρσι κανείς δεν πίστευε ότι ένα χρόνο μετά, όχι μόνο θα καταφέρναμε την εύκολη παραμονή μας, αλλά θα είχαμε στεφθεί και πρωταθλητές.
Έπειτα από αρκετά χρόνια στον χώρο πρέπει να παραδεχθώ ότι η περσινή χρονιά ήταν από εκείνες που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Στα Μελίσσια ευτύχησα να βρω μία υγιή διοίκηση με όραμα, μεράκι και διάθεση να αφουγκραστεί τη φιλοσοφία μου κι αυτό με τίμησε από την πρώτη στιγμή. Παρά το νεανικό ρόστερ πετύχαμε αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε αδύνατο, γιατί όλα συνδυάστηκαν αρμονικά. Κάτω από τη στερεή στέγη που μας παρείχε η διοίκηση, μπήκε η εργατικότητα και το φιλότιμο των παικτών που μπόρεσαν να βρουν τον τρόπο να πιστέψουν ότι οι ηλικίες δεν παίζουν ρόλο στο μπάσκετ.
Στο μπάσκετ και στη ζωή πρέπει να μένεις ταπεινός και να μην σταματάς να παλεύεις αν θες να επιβιώσεις, κι αυτό πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Η μεγάλη μας επιτυχία μπορεί να ήρθε και να μας γέμισε, όμως αν θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε αυτά τα συναισθήματα πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα. Οφείλουμε να κατεβάσουμε από τώρα το κεφάλι και να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα, που μας βρίσκει πάλι αουτσάιντερ σε μία νέα κατηγορία με αρκετά μεγαλύτερες απαιτήσεις. Πέρσι δείξαμε ότι θαύματα γίνονται στη ζωή μας, όμως φέτος πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε να έχουμε και διάρκεια. Άλλωστε, στην καριέρα μου ποτέ δεν μου άρεσαν οι ομάδες-πυροτέχνημα! Συνεχίζουμε με εργατικότητα, υπομονή και ακόμα μεγαλύτερη διάθεση για επιτυχίες…”
Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του ΚΑΟΜ και γενικός αρχηγός της ομάδας Γιώργος Χαντζόπουλος είπε: “Στο μυαλό μας και την καρδιά μας δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από τον Αλέκο Δάγλα αυτός που θα οδηγούσε την ομάδα στη δύσκολη και όμορφη προσπάθειά της στη Β’ Εθνική. Με την παρουσία του στον πάγκο, με τη σκληρή δουλειά του και την εμπειρία του, υπηρέτησε ένα μοντέλο που ήταν πάντα και δικό μας όνειρο. Που δεν έχει να κάνει μόνο με επιτυχίες και ανόδους, αλλά με το πραγματικό μπάσκετ. Και οι δύο πλευρές ήθελαν από καρδιάς αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί και δεν χρειάστηκε να πούμε πολλά. Άλλωστε ο κόουτς μας έμαθε να μιλάμε μέσα στο γήπεδο. Εκεί θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε όλοι, με ταπεινότητα και πίστη στις δυνάμεις μας, για ακόμα μια επιτυχημένη σεζόν””.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…