Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου Μανωλόπουλος: “Έφτασε η μεγάλη στιγμή”

Μανωλόπουλος: “Έφτασε η μεγάλη στιγμή”

Sotiris Manolopoulos

Ο Ήφαιστος Λήμνου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας το Περιστέρι στην πρώτη φάση των πλέι οφ της Basket League, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να ανανεώσει το blog του στον ΕΣΑΚΕ και να αναφέρεται στο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Ν’ απολαύσουμε τη μεγάλη στιγμή για τον Ήφαιστο και τη Λήμνο

Έφτασε η μεγάλη στιγμή για την ομάδα μας, αλλά και για το νησί, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα για πρώτη φορά να ζήσει το κλίμα των playoffs του πρωταθλήματος. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για την τοπική κοινωνία, η οποία μάς έχει αγκαλιάσει και έχει δείξει την αγάπη της για όλους μας από την πρώτη στιγμή. Γι’ αυτό κι εμείς θέλουμε να παρουσιάσουμε καλή εικόνα στο γήπεδο, αρχής γενομένης από την πρώτη αναμέτρηση με το Περιστέρι.

Δυστυχώς, το γεγονός πως είχαμε αρκετό διάστημα διακοπής από τη δράση δεν μας βοήθησε να έχουμε ρυθμό, όπως όλες τις ομάδες. Δουλέψαμε σκληρά τις τελευταίες ημέρες, είδαμε με προσοχή τα λάθη που κάναμε στον αγώνα με το Λαύριο και νιώθουμε έτοιμοι για την πρώτη μονομαχία με το Περιστέρι.

Σίγουρα, ξέρουμε ότι το έργο μας δεν θα είναι εύκολο αφού απέναντί μας θα βρούμε μια ομάδα με πολύ ταλέντο. Εμείς όμως, διατηρούμε την πίστη στις δυνατότητές μας και πιστεύουμε πως μπορούμε να δείξουμε ότι δικαίως φτάσαμε μέχρι τα playoffs, μετά από μια σεζόν που κάναμε πολλές μεγάλες νίκες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …