Κεντρική Basket League Χολαργός Λυκογιάννης: Σύνθημα νίκης και πρόκρισης με ΑΕΚ

Λυκογιάννης: Σύνθημα νίκης και πρόκρισης με ΑΕΚ

ΠΑΟΚ

Ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ για τη νίκη του Χολαργού με την ΑΕΚ κι έδωσε το σύνθημα για το τρίτο παιχνίδι με την Ένωση στο ΟΑΚΑ που θα κρίνει την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ της Basket League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: “Έγινε σωστή προσέγγιση του παιχνιδιού. Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια από τον Αύγουστο, δεν έχει φύγει κανείς να πάει πουθενά και ευχαριστιόμαστε τα πλέι οφ και αυτό μας βγήκε σε αυτό το παιχνίδι, το πιστέψαμε και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα”.

Για το πως κράτησε σε αυτό το επίπεδο την ομάδα του: “Πάντα έχεις το κίνητρο για να κερδίσεις. Έτσι είναι ο επαγγελματικός αθλητισμός. Είναι δύσκολο να κρατήσεις σε καλό επίπεδο τους παίκτες εξαιτίας όλων αυτών που συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ. Θέλει δουλειά, αλλά για μας σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει κάποια πίεση. Τα παιδιά κέρδισαν με το σπαθί τους από την χρονιά που πέρασε, μεγαλύτερη ελευθερία σε αυτή τη σειρά αγώνων”

Για το ματς που ακολουθεί με την Ένωση: “Παίζουμε με μια μεγάλη ομάδα, με μπάτζετ, με ποιότητα, με βάθος, με βλέψεις για Ελλάδα και Ευρώπη. Είναι ένα παιχνίδι και αυτό, αλλά δεν μπορώ να πω ότι η ομάδα μου έχει πίεση. Πάμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε, πάντα με στόχο τη νίκη. Είμαι σίγουρος, ότι στο τζάμπολ, κάθε παίκτης ξεχνάει τα μπάντα και παίζει μόνο για τη νίκη.

Για το ελληνικό μπάσκετ: “Το έχω πει αυτές τις μέρες. Το εγώ πρέπει να μπει κάτω από το εμείς. Οι εμπλεκόμενοι πρέπει να κάνουν ένα βήμα πίσω, να βρουν λύσεις για το καλό του αθλήματος. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρχει θέληση”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Χολαργός

Δειτε επισης

Στη Ρεάλ Μπέτις ο Αγκμπελέσε

Όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ Μπέτις ο Ντάνι Αγκμπελέσε, είναι το νέο της μεταγραφικό απόκτημα. Ο…