Κεντρική NBA Κερ:”Πέντε σερί τελικοί έχει να γίνει από τους Σέλτικς του 60″
NBA

Κερ:”Πέντε σερί τελικοί έχει να γίνει από τους Σέλτικς του 60″

steve kerr

Ο προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Στιβ Κερ, μιλώντας στην συνέντευξη τύπου μετά την σκούπα της ομάδας του απέναντι στους Μπλέιζερς, αναφέρθηκε στο σπουδαίο κατόρθωμα της πέμπτης σερί παρουσίας στους τελικούς, και την σημασία του. Παράλληλα μίλησε για την απουσία του Κέβιν Ντουράντ που έκανε τους υπόλοιπους να κάνουν το step up.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Eλπίζω να πάρει την προσοχή που της αξίζει και να μην υποτιμηθεί. Πέντε συνεχόμενοι Τελικοί, δεν έχει γίνει από το 60΄ τους Σέλτικς και δεν έχει γίνει για κάποιον λόγο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν ξέρω τι να πω για το ανταγωνιστικό πνεύμα που έχουν οι παίκτες μου και την κουλτούρα που έχουν χτίσει μαζί. Το να παίζουμε χωρίς τον Κέβιν αυτά τα ματς μας έχει βάλει σε δύσκολη θέση και οι παίκτες μας έκαναν step up με τρομερό τρόπο.

Το έχουμε περάσει και με τον Στεφ πριν από μερικά χρόνια. Η ομάδα μπορεί να το κάνει. Όταν κάποιος πέφτει βρίσκουν έναν τρόπο να ενωθούν, να είναι ανταγωνιστικοί και να κερδίζουν. Η εμπειρία των τίτλων σε βοηθά σε τέτοιες στιγμές και σε βοηθούν να πας μπροστά και να φεύγεις με νίκες σαν την σημερινή»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…