Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Κασελάκης:”Να εμποδίσουμε την ΑΕΚ από το να τρέξει”

Κασελάκης:”Να εμποδίσουμε την ΑΕΚ από το να τρέξει”

kaselakis

Ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ για τις κρίσιμες αναμετρήσεις του Προμηθέα με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά της Α1, θυμίζοντας ότι ενώ οι Πατρινοί κέρδισαν στην έδρα τους την Ένωση, δέχτηκαν βαριά ήττα στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, τόνισε ότι σημείο κλειδί για τις αναμετρήσεις που έρχονται θα είναι να ανακόψουν το γρήγορο παιχνίδι της ομάδας του Λούκα Μπάνκι.

Διαβάστε αναλυτικά:

“Ξεκινάμε την Τετάρτη μια πολύ δύσκολη σειρά αγώνων με αντίπαλο την ΑΕΚ. Τα παιχνίδια αυτά αποτελούν πρόκληση για εμάς. Παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα που – κακά τα ψέματα – υπερτερεί σε brand name και ποσότητα κόσμου σε σχέση με εμάς και η οποία, κατά διαστήματα, έχει παίξει καλό μπάσκετ και που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο.

Θυμίζω ότι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος κερδίσαμε μέσα στην έδρας μας, όμως υπεστήκαμε βαριά ήττα στο ΟΑΚΑ. Πλέον, τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι εντελώς διαφορετικά. Πρόκειται για μια σειρά αγώνων, τον έναν κοντά στον άλλο, με εντελώς διαφορετική σημασία και κρισιμότητα, που δίνουν πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Θεωρώ ότι οι αγώνες που παίξαμε στα προημιτελικά, τόσο εμείς, όσο και η ΑΕΚ, μας έκαναν καλό, καθώς μας βοήθησαν να βρούμε ρυθμό, έπειτα από έναν περίπου μήνα αποχής.

Το κλειδί θα είναι το να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, ειδικά στα κρίσιμα σημεία και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Επίσης, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επιτρέψουμε στην ΑΕΚ να τρέξει και να βρει έτσι εύκολα καλάθια στην επίθεση. Αυτό το στοιχείο θα μας βοηθήσει να διεκδικήσουμε και εν τέλει να κερδίσουμε ό,τι μας αναλογεί.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…