Κεντρική Elite League Καρδίτσα: Ξεκινά η μεταβατική περίοδος προπονήσεων

Καρδίτσα: Ξεκινά η μεταβατική περίοδος προπονήσεων

karditsaπαγκοσ

Η Καρδίτσα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Οι παίκτες της ομάδας είχαν μία εβδομάδα να ξεκουραστούν μετά τη δύσκολη σεζόν. Η Καρδίτσα ανακοίνωσε ότι πλέον ξεκινά η μεταβατική περίοδος προπονήσεων και οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να εστιάσουν σε συγκεκριμένα στοιχεία βελτίωσης, τόνωσης της φυσικής κατάστασης και της ενδυνάμωσης.

Αναλυτικά:

“Μετά από μια εβδομάδα ξεκούρασης, που ήταν αναγκαία για την αποφόρτιση των αθλητών, ξεκινά η μεταβατική περίοδος προπονήσεων για τον Α.Σ.Καρδίτσας. Μια εξαιρετικά σημαντική περίοδος για τους αθλητές του Α.Σ.Κ. που θα έχουν την ευκαιρία –χωρίς πλέον την πίεση του πρωταθλήματος- να εστιάσουν σε συγκεκριμένα στοιχεία βελτίωσης, τόνωσης της φυσικής κατάστασης και της ενδυνάμωσης.

Οι προπονήσεις θα γίνονται με την ευθύνη του προπονητικού επιτελείου του Α.Σ.Κ. και θα δώσουν την ευκαιρία στους αθλητές της ομάδας να βελτιωθούν ενόψει της νέας περιόδου. Στις προπονήσεις θα μετέχουν και αθλητές από την ομάδα U21, ενώ δίνεται η ευκαιρία σε αθλητές άλλων συλλόγων που επιθυμούν, να συμμετέχουν στις προπονήσεις και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο προπονητικό πρόγραμμα του Α.Σ.Κ. Για όσους αθλητές άλλων συλλόγων ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις προπονήσεις, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το σύλλογό μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/ play outs

Πήρε προβάδισμα ο  Ηρακλής. Τα αποτελέσματα των play off/ play out. Ο Ηρακλής επικράτησε τ…