Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Καμπάτσο:”Είμαστε ενωμένοι, για αυτό είμαστε εδώ”

Καμπάτσο:”Είμαστε ενωμένοι, για αυτό είμαστε εδώ”

campazzo e1556886358770

Ενόψει του φάιναλ φορ της Βιτόρια ο Φακούντο Καμπάτσο μίλησε για την παρουσία της Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας ότι η ομάδα του ξεπερνάει τα προβλήματα επειδή είναι όλοι ενωμένοι, ενώ παράλληλα μίλησε για το επιπλέον κίνητρο που έχει στο F4.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Απολαμβάνω πολύ που είμαι εδώ. Αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος να έχω κίνητρο. Αυτό είναι το κίνητρο για εμένα να είμαι σε Final Four».

Για τις διαφορές της Ρεάλ συγκριτικά με πέρυσι: «Είναι διαφορετική ομάδα η Ρεάλ φέτος. Θέλουμε να γράψουμε άλλη μια σελίδα στο βιβλίο της ομάδας και θα προσπαθήσουμε να το καταφέρουμε αυτό».

Για την φετινή σεζόν: «Ζήσαμε δύσκολες και καλές στιγμές, αλλά πάντα ήμασταν ενωμένοι. Αυτό το στοιχείο μας έφερε εδώ. Είναι συγκινητικό πως είμαστε εδώ. Πρέπει να έχουμε πάθος και να προσπαθήσουμε και να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Για τους Αργεντινούς που βρέθηκαν στη Βιτόρια: «Έχουν αφήσει την σφραγίδα και τις αξίες τους οι Αργεντίνοι. Πολλοί θέλουν να έρχονται και να παίζουν στη Βιτόρια. Προσπαθούμε να βγάζουμε πάντα πράγματα που δεν βγαίνουν στο φύλλο της στατιστικής».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι πράξη 1η

Το πρώτο βήμα στα play off θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι ανο…