Κεντρική Basket League Άρης Η όμορφη κίνηση του Άρη για τον μικρό Γιάννη (pics)

Η όμορφη κίνηση του Άρη για τον μικρό Γιάννη (pics)

aris brabeusi 1

Στο ματς με το Ρέθυμνο, εκτός από το ότι τιμήθηκε η εφηβική ομάδα, η ΚΑΕ Άρης βράβευσε τρεις φιλάθλους που βρίσκονται πάντα στο Παλέ, παρά τις δυσκολίες της καθημερινότητάς τους. Μάλιστα ο μικρός Γιάννης έχει γενέθλια την Παρασκευή και η πλευρά του Άρη του ετοίμασε μια μικρή έκπληξη, προσφέροντάς του μια τούρτα για να σβήσει τα κεράκια ενώ όλοι του τραγούδησαν το “Χρόνια Πολλά”.

Η ΚΑΕ αναφέρει:

“H Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ βράβευσε στο ημίχρονο του αγώνα με το Ρέθυμνο Cretan Kings την Πρωταθλήτρια Θεσσαλονίκης και τρίτη στο πρόσφατο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, εφηβική μας ομάδα. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, Χάρης Παπαγεωργίου προσέφερε πλακέτα στον αρχηγό της ομάδας, Γιάννη Σιδηροηλία.
Επίσης, η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ τίμησε τρεις πιστούς φίλους της ομάδας μας, τους Ηλία Λάκκη, Δημήτρη Δημητριάδη και τον μικρό Γιάννη που δεν χάνουν παιχνίδι των “κίτρινων”. Ο μικρός Γιάννης έχει γενέθλια την Παρασκευή και η Κ.Α.Ε. του ετοίμασε μια μικρή έκπληξη, προσφέροντάς του μια τούρτα για να σβήσει τα κεράκια, ενώ όλοι του τραγούδησαν το “Χρόνια Πολλά”. Στους τρεις φίλους της ομάδας μας δόθηκαν από τους Λευτέρη Μποχωρίδη, Γιώργο Αγγέλου και Στράτο Βουλγαρόπουλο από μια φανέλα του φετινού ΑΡΗ”.

tourta

aris brabeusi 2

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…