Κεντρική Basket League ΑΕΚ H ΚΑΕ ΑΕΚ στο Αναρρωτήριο Πεντέλης (pic)

H ΚΑΕ ΑΕΚ στο Αναρρωτήριο Πεντέλης (pic)

e95253a83e578672a5ae8c66bf650ee0 2943 e1557162691333

Χαρά σε πάρα πολλά παιδιά μοίρασε η ΚΑΕ AEK σε επίσκεψή της στο αναρρωτήριο της Πεντέλης. Παράλληλα, δώθηκαν και δωροεπιταγές συνολικής αξίας 1900 € για την κάλυψη των βασικών αναγκών του ιδρυματος, χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τα  38 εύστοχα τρίποντα που σημείωσε η ομάδα τον μήνα Απρίλιο, δηλαδή 50 € ανά τρίποντο.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κιτρινόμαυρης ΚΑΕ:

«Το Αναρρωτήριο Πεντέλης… φωτίστηκε από δεκάδες παιδικά χαμόγελα στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (06/05). Αντιπροσωπεία της ΑΕΚ BC και της betshop.gr έδωσαν το παρών και μοιράστηκαν στιγμές χαράς με τα παιδιά του ιδρύματος.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τα 38 εύστοχα τρίποντα στα ματς της «Βασίλισσας» το μήνα Απρίλιο, μετατράπηκαν σε δωροεπιταγές αξίας 1.900 €, που θα βοηθήσουν σημαντικά στην κάλυψη των βασικών αναγκών του ιδρύματος.

Εκτός των παικτών , σημαντική ήταν και η συμβολή δύο φιλάθλων της ΑΕΚ BC, οι οποίοι στο τελευταίο εντός έδρας ματς δοκίμασαν τις ικανότητές τους έξω από την γραμμή των 6.75! Συνολικά, οι φίλοι της ομάδας πέτυχαν 3 τρίποντα, τα οποία προσμετρήθηκαν σε εκείνα των παικτών!

Το παρών έδωσαν αθλητές, προπονητές και στελέχη της ΑΕΚ BC, ενώ από την betshop.gr παρευρέθηκαν οι κα Σέβη Πόντη Chief Marketing Office της Betshop & o κος Κωνσταντίνος Μέλιος Sponsorship Coordinator.

Στο ίδρυμα τους υποδέχτηκαν η Προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Ιδρύματος, Ιωάννα Γουρνάκη και η Υπεύθυνη Χορηγιών, Κατερίνα Ζαλπαρίνη, εθελοντές και φυσικά τα παιδιά. Τα Λαμπρά τους χαμόγελα γέμισαν τον χώρο και όλοι μαζί περάσαμε όμορφες στιγμές».

Δείτε την ανάρτηση της Ένωσης στο twitter:

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…