Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Γιατράς: “Είμαστε στα ημιτελικά, αλλά με όσα συμβαίνουν δεν είμαστε ευχαριστημένοι”

Γιατράς: “Είμαστε στα ημιτελικά, αλλά με όσα συμβαίνουν δεν είμαστε ευχαριστημένοι”

makis giatras promitheas

Ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς, μίλησε μετά από την νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι οι Πατρινοί δεν είναι ευχαριστημένοι που είναι στην τετράδα για δεύτερη σερί χρονιά, λόγω των όσων συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ.

“Ήταν δύσκολο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ έπαιξε για τον κόσμο του, οι παίκτες για τους εαυτούς τους. Νομίζαμε ότι θα είναι εύκολο αλλά ήμασταν πίσω στο σκορ συνέχεια. Η ομάδα του Προμηθέα πάει για δεύτερη σερί χρονιά στους τέσσερις αλλά με όσα συμβαίνουν δεν είμαστε ευχαριστημένοι”, δήλωσε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ.

Στη συνέντευξη τύπου, είπε:

«Πρώτα απ όλα συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ που έμειναν μέχρι τελευταία στιγμή. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα θα βρει το δρόμο του. Η ομάδα μου είναι για δεύτερη χρονιά στους 4. Είμαστε όμως στεναχωρημενη για όσα γίνονται στο ελληνικό μπάσκετ. Πρέπει όλοι αυτοί που αγαπάνε το μπάσκετ να βρούνε μια λύση. Για το γιατί δεν είχε μικρούς στην αποστολή :Περσυ είχαμε έρθει μισή ομάδα γι αυτό έπαιζαν οι μικρότεροι. Φέτος η ομάδα ήταν πλήρης.

Φέτος είχαμε πιο γεμάτο ροστερ και κατέβασα την καλύτερη δυνατή δωδεκάδα».

Για το τι θα έκανε στη θέση του προπονητή του ΠΑΟΚ: «Τις συνθήκες που υπάρχουν δεν τις ξέρω. Άλλο να είσαι από μέσα άλλο να ακούς πράγματα. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, ο Ηλίας με αυτό που έκανε έδειξε ότι σέβεται τον παοκ. Πιστεύω ότι οι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση του».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…