Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Γιατράς: “Δεν γίνεται είκοσι λεπτά πριν το τζάμπολ να μην ξέρεις αν θα παίξεις”

Γιατράς: “Δεν γίνεται είκοσι λεπτά πριν το τζάμπολ να μην ξέρεις αν θα παίξεις”

makis giatras promitheas

Ο Μάκης Γιατράς εμφανίστηκε προβληματισμένος με όσα συμβαίνουν τον τελευταία καιρό στο χώρο του μπάσκετ, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα του Προμηθέα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

“Δεν έχω να πω πολλά πράγματα για το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, μπήκε με μεγαλύτερη διάθεση στο παιχνίδι. Εμείς δώσαμε χρόνο σε όλους. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας. Χάσαμε τα ριμπάουντ, ο Ολυμπιακός είχε περισσότερες ασίστ και γενικά ήταν καλύτερος. Η ομάδα μας συνολικά είχε μια επιτυχημένη σεζόν, βρίσκεται στην τέταρτη θέση της κανονικής περιόδου και θα μπούμε στα playoffs με στόχο να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην τελική βαθμολογία», δήλωσε αρχικά ο Μάκης Γιατράς.

Για τα όσα συμβαίνουν αυτές τις μέρες τόνισε: “Όλα αυτά είναι λυπηρά για όσος ασχολούνται με το μπάσκετ. Είναι χαμένοι οι πάντες με όλα αυτά. Κι εσείς οι δημοσιογράφοι, κι εμείς οι προπονητές και οι παίκτες και ο κόσμος. Θα πρέπει να βρεθεί μια λύση. Είναι απαραίτητο. Δεν γίνεται είκοσι λεπτά πριν το τζάμπολ να μην ξέρεις αν θα παίξεις. Είναι κακό για το μπάσκετ. Το μπάσκετ είναι το εθνικό μας σπορ, έχει φέρει επιτυχίες. Είναι κρίμα να βρισκόμαστε σε αυτή τη φάση. Αυτοί που θα πρέπει, να κάτσουν να τα βρουν. Είμαστε όλοι χαμένοι. Όχι μόνο ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Πρέπει να το καταλάβουν όλοι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Τέλος ο Τζαμάλ Τζόουνς από τον Προμηθέα

Παρελθόν από τον Προμηθέα ο Τζαμάλ Τζόουνς. Ο Προμηθέας και ο Τζαμάλ Τζόουνς έλυσαν τη συν…