Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Γιαννακόπουλος:”Το μπάσκετ έχει νόμους, δεν είναι ποδόσφαιρο”

Γιαννακόπουλος:”Το μπάσκετ έχει νόμους, δεν είναι ποδόσφαιρο”

giannakopoulos

Το σχόλιο του για τα γεγονότα με την μη πραγματοποίηση του αγώνα μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τονίζοντας ότι στο μπάσκετ τηρούνται οι νόμοι, εν αντιθέσει με ότι γινόταν παλιότερα στο ποδόσφαιρο.

Παράλληλα, εκμεταλλευόμενος το γεγονός της κοινής ημερομηνίας το σημερινού αγώνα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος πριν 20 χρόνια στο ΣΕΦ, δήλωσε ότι είναι κάτι σαν 20 years chalenge, εννοώντας τον διαφαινόμενο υποβιβασμό του Ολυμπιακού στην Α2.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Εδώ κανονικά έπρεπε να έχει 20.000 κόσμο, να χαρούμε όλοι έναν ωραίο αγώνα. Από την άλλη, όμως, υπάρχουν νόμοι και κανονισμοί. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να γίνει ποδόσφαιρο. Εκεί γίνονται εγκλήματα και υπάρχει ατιμωρησία.

Στο μπάσκετ υπάρχουν νόμοι και κανονισμοί. Όταν κάποιους τους καταστρατηγεί, πρέπει να υπάρχουν συνέπειες. Ελπίζω να μην βρεθεί κανένας που θα προσπαθήσει να τις αλλάξει, γιατί θα μας βρει όλους απέναντί του

Θα μπορούσε κάποιος να το πει και 20 years challenge. Στις 20/5/99 ξεκίνησε η διάλυση με την άλωση του ΣΕΦ και στις 20/5/19 ολοκληρώθηκε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…