Κεντρική Β' Εθνική ΓΑΣ Κομοτηνή: Επιτυχημένη επέμβαση για Ιορδανόγλου

ΓΑΣ Κομοτηνή: Επιτυχημένη επέμβαση για Ιορδανόγλου

stratos iordanoglou gas komotinis polygyros

Σε επιτυχημένη επέμβαση βουβωνοκήλης υπεβλήθη ο Στράτος Ιορδανόγλου. Ο παίκτης του ΓΑΣ Κομοτηνή αντιμετώπιζε πρόβλημα στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς, αλλά αποφάσισε να βάλει σε δεύτερη μοίρα την υγεία του για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τον στόχο της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΑΣ Κομοτηνής:

“Ο play maker της ομάδας μας, Στράτος Ιορδάνογλου, υποβλήθηκε με επιτυχία σε επέμβαση βουβωνοκήλης και πλέον αναρρώνει.

Ο Στράτος μας, από τα Χριστούγεννα και μετά αντιμετώπιζε πρόβλημα αλλά δεν το έβαλε κάτω. Προσπάθησε πολύ – τόσο στις προπονήσεις, όσο και στους αγώνες – για την ομάδα και έπαιζε με αυταπάρνηση προκειμένου η ομάδα να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορούσε. Μετά τον αγώνα μέσα στη ΜΕΝΤ κάνοντας ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια (23 πόντους με τρία τρίποντα) η ομάδα εξασφάλισε μαθηματικά την άνοδο. Έτσι, έμεινε για λίγες ημέρες εκτός προπονήσεων για να ξεκουραστεί και να ετοιμαστεί για την επέμβαση που χρειαζόταν. Την προηγούμενη βδομάδα στην Αθήνα, έχοντας δίπλα του την οικογένειά του, έκανε την επέμβαση και όλα πήγαν καλά.

Ένας παίκτης που αγαπάει την προπόνηση και δουλεύει σκληρά, έβαλε σε κίνδυνο την υγεία του για το στόχο της ομάδας. Άλλος στη θέση του θα σταματούσε στη μέση της σεζόν αλλά ο Στράτος, πολέμησε, βοήθησε πολύ την ομάδα και ήταν καθοριστικός στην άνοδο της ομάδας μας στη Β εθνική κατηγορία.

Περαστικά Στράτο, και σε περιμένουμε να πιάσεις πάλι το τιμόνι της ομάδας, του χρόνου, στη Β εθνική”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…