Κεντρική Basket League Άρης Έκκληση για βοήθεια από την KAE Άρης (pic)

Έκκληση για βοήθεια από την KAE Άρης (pic)

aris omadilki pic

Τη βοήθεια  όλων των φιλάθλων ζητάει η KAE Άρης με δημοσίευση της στα social media, καθώς η 9χρονη Άννα, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάζεται άμεσα αιμοπετάλια.

«Εμείς θα ξαναφέρουμε το χαμόγελο στα χείλη αυτού του παιδιού. Είναι υποχρέωση όλων μας να είμαστε στο πλευρό του. Όλοι τη βοήθεια μας σε αυτή τη μάχη που δίνει η εννιάχρονη κόρη του φίλου της ομάδας μας, Σταύρου. Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάζεται άμεσα αιμοπετάλια. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο Ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου «Μητέρα», στην Αθήνα.

Πάμε όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, για να βοηθήσουμε το κορίτσι αυτό. Επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2132088466 και ζητήστε να δώσετε αιμοπετάλια στο Λογαριασμό: «ΤΡΟΥΠΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ». Ο έλεγχος συμβατότητας των αιμοπεταλίων μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε νοσοκομείο της Ελλάδας. Εφόσον υπάρχει συμβατότητα, το αίμα δίνεται στο Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο Αθηνών». Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για καλό σκοπό και ζητούμε τη βοήθεια όλων», αναφέρουν οι Θεσσαλονικείς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…