Κεντρική Διεθνή Δύσκολο καλοκαίρι περιμένει ο Βατούτιν

Δύσκολο καλοκαίρι περιμένει ο Βατούτιν

vatutin

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, μίλησε για τις πολλές αλλαγές που είναι πιθανό να υπάρξουν στο ρόστερ της ομάδας του λόγω των συμβολαίων που λήγουν, τονίζοντας ότι τον περιμένει ένα δύσκολο καλοκαίρι με πολλές διαπραγματεύσεις. Παράλληλα, είπε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε να μείνουν στην ομάδα οι ηγέτες της.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό «Macth TV»:

«Φυσικά και θέλουμε η ΤΣΣΚΑ να παραμείνει όσο ανταγωνιστική γίνεται. Θα πρέπει να καταλάβουμε πως οι παίκτες που πήραν την Ευρωλίγκα δεν είναι πλέον πιο φθηνοί. Σίγουρα και οι αντίπαλοί μας δεν έχουν χάσει την επιθυμία τους να πάρουν την Ευρωλίγκα. Η ομάδα θα έχει ένα δύσκολο καλοκαίρι. Πολλά θα εξαρτηθούν όχι μόνο από την επιθυμία της ΤΣΣΚΑ, αλλά και των παικτών. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για το ποιος θα αποχωρήσει και ποιος θα παραμείνει. Κάτι θα γίνει, αλλά όλα θα γίνουν γνωστά το καλοκαίρι.

Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τις φήμες που θέλουν τον Νάντο Ντε Κολό να αποχωρεί. Θα προσπαθήσουμε να ανανεώσουμε τα συμβόλαια των ηγετών της ομάδας, αλλά αυτό δεν εξαρτάται από εμάς. Όποιος υπογράψει, θα τον ανακοινώσουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…