Κεντρική Διεθνή Αποχώρησε η Μπουντούτσνοστ! Πήρε παράταση το θέμα Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού

Αποχώρησε η Μπουντούτσνοστ! Πήρε παράταση το θέμα Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού

Κάτι από τις συναντήσεις των παραγόντων των ομάδων στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ θύμισε η Γενική Συνέλευση της Αδριατικής Λίγκας, στην οποία θα έπεφτε στο τραπέζι και το θέμα του Ολυμπιακού. Ύστερα από έξι ώρες συζητήσεων, δεν βγήκε λευκός καπνός.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να περίμενε να μάθει τις εξελίξεις για την υπόθεση του, ωστόσο η Αδριατική Λίγκα έχει σε προτεραιότητα δικά της θέματα που την απασχολούν, τα οποία, μάλιστα, προκάλεσαν μεγάλη ένταση.

Συγκεκριμένα, η Μπουντούτσνοστ αποχώρησε ως ένδειξη διαμαρτυρίας, αφού δεν πέρασαν τα αιτήματά της που είχαν να κάνουν με τους τελικούς με τον Ερυθρό Αστέρα, όπου σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια.

Η ομάδα του Μαυροβουνίου ζήτησε να ακυρωθούν οι τελικοί και να αποχωρήσει ο γενικός διευθυντής της Λίγκας, Κρέσιμιρ Νόβοσελ, ωστόσο κανέναν από τα δύο αιτήματα της δεν έγιναν δεκτά.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το θέμα του Ολυμπιακού αλλά και του Παναθηναϊκού πήρε παράταση για το επόμενο συμβούλιο της λίγκας. Μάλιστα, συμφωνήθηκε να υπάρχουν και εκπρόσωποι των δύο ελληνικών ομάδων, για να μιλήσουν μαζί τους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Γαλλία – Σλοβενία 90-89: Μυθικό ματς, στον τελικό η Γαλλία

Στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων προκρίθηκε η Γαλλία, που κέρδισε τη Σλοβενία με 90-89. Τ…