Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Από παίκτες…. προπονητές στον Προμηθέα

Από παίκτες…. προπονητές στον Προμηθέα

promitheas2

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους νεαρούς αθλητές των Ακαδημιών του Προμηθέα Πάτρας καθώς οι αθλητές της Ανδρικής ομάδας επισκέφτηκαν τις πρωινές προπονήσεις το Σάββατο 4 Μαΐου. Μάλιστα, οι παίκτες δεν περιορίστηκαν στις κλασικές ευχές ή τη συζήτηση με τα παιδιά, αλλά ανέλαβαν ενεργό ρόλο ως προπονητές κατεβάζοντας τις ομάδες στα εσωτερικά διπλά (στους μεγαλύτερους αθλητές του 2007 και 2009), είτε δείχνοντας τις ασκήσεις και καθοδηγώντας τους νεαρότερους αθλητές (γεν. 2010, 2011 και 2012).

Το αποτέλεσμα ήταν, βέβαια εντυπωσιακό, καθώς οι αθλητές (μικροί και μεγάλοι) το ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους, η σκληρή προσπάθεια αλλά και τα παιδικά χαμόγελα περίσσεψαν, ενώ σε όλους ήταν διάχυτη η αίσθηση πως ο Προμηθέας είναι μια μεγάλη Οικογένεια, με κοινά ιδανικά και αρχές, έχοντας το παιχνίδι του μπάσκετ στο επίκεντρο.

Οι παίκτες έδωσαν κάποιες extra μπασκετικές συμβουλές, ενώ πρόλαβαν και ν’ απαντήσουν στις παιδικές απορίες.

Για την ιστορία οι Λάνγκστον Χολ, Τόνι Μέιερ, Ολεξάντρ Λίποβι, Δημήτρης Κατσίβελης, Μιχάλης Τσαϊρέλης και Χρυσόστομος Σανδραμάνης προπόνησαν τα τμήματα 2009, 2010 και 2012Α, ενώ οι Ρίον Μπράουν, Οκτάβιους Έλλις, Τερέλ Παρκς, Νίκος Γκίκας, Χρήστος Σαλούστρος και Πέτρος Γερομιχαλός προπόνησαν τα τμήματα των γεννηθέντων το 2007, 2011 και 2012Β.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…