Κεντρική Elite League Δρακόπουλος: “Δικαιωμένος” – “Αν γίνει αυτό που πρότεινε ο Ολυμπιακός θα έχουμε δυνατό πρωτάθλημα”

Δρακόπουλος: “Δικαιωμένος” – “Αν γίνει αυτό που πρότεινε ο Ολυμπιακός θα έχουμε δυνατό πρωτάθλημα”

drakopoulos

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ηρακλής, Θόδωρος Δρακόπουλος, δήλωσε πανευτυχής και δικαιωμένος για την άνοδο της ομάδας στη Θεσσαλονίκη στη Basket League, ύστερα από 8 χρόνια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Ποια είναι τα συναισθήματά σας;

“Είμαι πανευτυχής και εν μέρει δικαιωμένος. Αυτή η νίκη και η άνοδος μας δίνει πολύ κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουμε τα επόμενα χρόνια”.

Για το αν πιστεύει ότι οι κόποι ανταμείφθηκαν: “Ναι έτσι πιστεύω. Και των παικτών και του προπονητή, του γιατρού, των γυμναστών, του κόσμου, όλων”.

Για το μέλλον του Ηρακλή στη μεγάλη κατηγορία και συνολικά του ελληνικού μπάσκετ: “Νομίζω ότι του χρόνου θα έχουμε μία σοβαρή ομάδα. Θα είναι αναγνωριστική χρονιά. Να δούμε και πως θα εξελιχθούν τα πράγματα γιατί είναι λίγο ρευστά ακόμα. Ο Ολυμπιακός δεν ξέρουμε που θα παίζει, ο ΠΑΟΚ έχει προβλήματα, ο Άρης το ίδιο. Διεκδικούμε ένα πακέτο μεγάλο σαν ΕΣΑΚΕ. Αν γίνει αυτό που πρότεινε ο Ολυμπιακός, θα έχουμε ένα πρωτάθλημα πολύ δυνατό, θα είναι άκρως ανταγωνιστικό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…