Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ξεκάθαρος ο Πρίντεζης! «Οι λόγοι είναι αγωνιστικοί»

Ξεκάθαρος ο Πρίντεζης! «Οι λόγοι είναι αγωνιστικοί»

georgios printezis celebrates olympiacos piraeus eb18

O Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί στην βαθμολογία με τoν Ολυμπιακό να εξαρτάται από τα αποτελέσματα άλλων παιχνιδιών, προκειμένου να προκριθεί στα πλέι οφ.

«Μπορεί να είναι λίγο άβολο, αλλά εμείς δώσαμε δικαιώματα να βρεθούμε σε αυτή την κατάσταση. Εμείς φταίμε, τους τελευταίους δύο μήνες δεν παίξαμε καθόλου καλά. Όσον αφορά τα ματς, ναι θα πρέπει να γίνονται την ίδια ώρα, προκειμένου να είναι πιο ανταγωνιστικά, για πολλούς λόγους».

Τι έφταιξε για το τελευταίο δίμηνο;

«Σε μια άσχημη κατάσταση, θα ακούσεις πολλά πράγματα. Όταν αυτά δεν πάνε καλά, ψάχνεις συνεχώς τις αιτίες για το τι φταίει. Όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά και γενικά. Μας έχει στεναχωρήσει πολύ όλο αυτό. Αυτή η εικόνα δεν μας αντιπροσωπεύει. Οι λόγοι είναι καθαρά αγωνιστικοί και η εικόνα μας τον τελευταίο καιρό, όντως δεν είναι καλή»

Ο Πρίντεζης ρωτήθηκε και για τον τραυματισμό του Βασίλη Σπανούλη: «Δεν υπάρχουν λόγια, περαστικά στον Βασίλη. Είμαστε πάνω από 10 χρόνια μαζί και είμαι σίγουρος, πως 100%, θα γυρίσει. Τον ξέρω πολύ καλά και αν εφόσον κυλήσουν ομαλά, τότε θα επιστρέψει».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…