Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Την Κυριακή (12/05) το 5ο All Star Party στο “Μελίνα Μερκούρη”

Την Κυριακή (12/05) το 5ο All Star Party στο “Μελίνα Μερκούρη”

all star party

Το Ρέθυμνο την Κυριακή 12 Μαΐου θα διοργανώσει το 5ο All Star Party, το οποίο θα σηματοδοτήσει την αυλαία της 5ης σεζόν του κοινωνικού προγράμματος “Cretan Kings Assist“. Σ΄αυτό θα πάρουν μέρος μαθητές από τα 18 σχολεία, που έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα.

Αναλυτικά:

“Η αυλαία της 5ης σεζόν του κοινωνικού προγράμματος «Cretan Kings Assist» θα πέσει την Κυριακή 12 Μαΐου, με τη διεξαγωγή του 5ου All Star Party.

Τη φετινή χρονιά το μαθητικό τουρνουά μπάσκετ «Cretan Kings Assist Basketball» προσέλκυσε 18 Δημοτικά Σχολεία του Νομού Ρεθύμνου, με εκατοντάδες μικρούς μαθητές να απολαμβάνουν τη χαρά της συμμετοχής, πραγματοποιώντας τα πρώτα τους βήματα στο άθλημα.

Ο επίλογος του σχολικού πρωταθλήματος γράφτηκε με τη διεξαγωγή του Final – 4 στα ανοικτά γήπεδα των 4 Μαρτύρων, ενώ το ραντεβού θα ανανεωθεί την Κυριακή 12 Μαΐου, με την πραγματοποίηση της μεγάλης γιορτής στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη».

Οι μικροί αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν, ως πρωταγωνιστές, την εμπειρία ενός All Star Game, όπου θα λάβουν μέρος επίλεκτοι μαθητές από τα 18 συμμετέχοντα σχολεία. Εκτός από το κυρίως μέρος, με τον αγώνα Ανατολής – Δύσης, θα πραγματοποιηθούν διαγωνισμοί, βραβεύσεις και θα κληρωθούν πλούσια δώρα, ετοιμάζοντας παράλληλα πολλές εκπλήξεις, ενώ οι επαγγελματίες παίκτες της ομάδας μας θα έχουν τον ρόλο σεφ στο φινάλε της γιορτής.

Χορηγοί του 5ου σχολικού πρωταθλήματος «Cretan Kings Assist Basketball» είναι η AEGEAN, το Heavenofbrands.com, το Aqua Power Vitamin Water και το νερό ΡΟΥΒΑΣ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…