Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Τίμα:”Κάτι πήγε λάθος στον Ολυμπιακό”

Τίμα:”Κάτι πήγε λάθος στον Ολυμπιακό”

Τίμα

Ο Γιάνις Τίμα έδωσε συνέντευξη στην Ρωσική ιστοσελίδα «Izvestia» όπου ερωτώμενος για τους λόγους της αποχώρησης του από τον Ολυμπιακό απέφυγε να δώσει συγκεκριμένη απάντηση λέγοντας ότι απλά κάτι πήγε στραβά στο λιμάνι. Μιλώντας όμως για τους λόγους που πήγε στην Χίμκι είπε ότι βρίσκεται εκεί επειδή θέλει να παίζει, αφήνοντας αιχμές για τις ευκαιρίες που δεν πήρε στον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα αναφορικά με την αποχώρηση του από τον Πειραιά δήλωσε:

«Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι πάνω σε αυτό. Όμως, για να είμαι εδώ, τότε κάτι προφανώς πήγε λάθος».

Για την παρουσία του στην Χίμκι τόνισε: «Ήρθα εδώ γιατί θέλω να παίζω και να απολαμβάνω το μπάσκετ. Και μου αρέσει εδώ. Ο προπονητής με εμπιστεύεται και η Χίμκι είναι μία ομάδα που παλεύει για τα καλά αποτελέσματα στη VTB League. Έχουμε μία ομάδα πολύ δυνατή ομάδα». 

Για την σύγκριση VTB League, Ισπανία και Ελλάδα«Είναι δύσκολο να πω, καθώς λίγο πολύ είναι ίδια τα επίπεδα. Παντού γνωρίζουν να παίζουν μπάσκετ. Στην Ισπανία, την Ελλάδα και τις ΗΠΑ υπάρχουν ισχυρές ομάδες, οι λεγόμενοι “γίγαντες” και ομάδες που προετοιμάζονται για ένα παιχνίδι την εβδομάδα και φέρνουν πολλά προβλήματα στους πρωτοπόρους. Στην Ισπανία υπάρχουν μία-δύο ομάδες που είναι τοπ επιπέδου, αλλά στην Ελλάδα και στη VTB League υπάρχει πρόοδος κάθε χρόνο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…