Κεντρική Basket League Τέλος-φωτιά σε Basket League και Α2, ο “Giannis” δείχνει τον δρόμο!

Τέλος-φωτιά σε Basket League και Α2, ο “Giannis” δείχνει τον δρόμο!

GiannisAntetokounmpo

Εχουμε μπει στην τελική ευθεία της σεζόν και όλα είναι ανοικτά σε Basket League και Α2. Στο ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο απόλυτος κυρίαρχος!

Ο ΠΑΟ περιμένει τα πλέι οφ, ο Ολυμπιακός έπεσε με τις τιμωρίες και το πολύ ενδιαφέρον είναι στο 4-6. Προμηθέας, ΠΑΟΚ και Περιστέρι θέλουν να είναι ψηλά, αλλά κανείς δε θέλει διασταύρωση 3 με 6 και Ολυμπιακό.

Ακολουθούν 2 αγωνιστικές σερί σε 4 ημέρες, οπότε θα φανεί τι θα γίνει. Πάντως, η ΑΕΚ δείχνει δυνατή για τη συνέχεια και μένει να αποδειχθεί αν μπορεί να εκμεταλλευτεί την κακή κατάσταση του Ολυμπιακού. Για τον ΠΑΟ όλα τα λεφτά είναι στα ματς με τη Ρεάλ, που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Αν περάσει, τότε είναι ικανός να πάρει και την Ευρωλίγκα.

Στα… της Θεσσαλονίκης μάλλον στον Αρη και τον ΠΑΟΚ κοιτούν ήδη το καλοκαίρι. Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, αφού δεν υπάρχει τόσο μεγάλο κίνητρο. Ο Αρης πήρε τη νίκη και πήγε στις 7 με τον Προμηθέα, αλλά παίζει κακό μπάσκετ. Ο ΠΑΟΚ έφτασε στον τελικό, κόντραρε την ΑΕΚ στην Ευρώπη και είναι πάλι ψηλά στο Πρωτάθλημα. Όμως, Γκος και Χάτσερ είναι φανερά πεσμένοι.Στην ουρά το Ρέθυμνο πήρε ανάσα και μένει να φανεί αν μπορεί να κάνει την έκπληξη!

Ακόμα,στην Α2 τα πάντα θα κριθούν στα πλέι οφ και στα πλέι άουτ. Το υπόλοιπο της κανονικής διάρκειας ενδιαφέρει μόνο 4-5 και την 15η θέση. Ο Ηρακλής θέλει νίκες με Ιπποκράτη και Ερμή. Ο Ερμής θα είναι τρίτος και μένει να φανεί αν η Καβάλα θα αποφύγει την 15η θέση. Θρίλερ από το 11 μέχρι το 15, ενώ και ο Εθνικός πουλάει ακριβά το τομάρι του!Οπότε, ένας μήνας θα κρίνει τα πάντα πριν τα πλέι οφ, θα μετρήσουν οι αντοχές και η θέληση. Υπενθυμίζεται πως τα αποτελέσματα μεταφέρονται από την κανονική διάρκεια! Επίσης, ήδη στη νέα Α2 θα είναι το Ανατόλια από τον Βορρά, αναμένουμε και τους υπόλοιπους!

Τέλος,ο “Giannis” έχει κατακτήσει το ΝΒΑ και είναι το νέο μεγάλο όνομα! Ασταμάτητος στο παιχνίδι του, ηγέτης και πλήρης παίκτης, αλλά και χαρακτήρας.Η«Gazzetta Dello Sport».τον ανακήρυξε καλύτερο Ευρωπαίο παίκτη!Και έπονται πολλές ακόμα διακρίσεις!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…