Κεντρική Basket League Άρης Συνεχίζει ο Καλλέν ως το τέλος της σεζόν, “έρχεται” διεύρυνση του Δ.Σ.

Συνεχίζει ο Καλλέν ως το τέλος της σεζόν, “έρχεται” διεύρυνση του Δ.Σ.

papageorgiou goulielmos kallen

Ο Νίκος Καλλέν συμμετείχε κανονικά στο Δ.Σ. της ΚΑΕ Άρης. Θα συνεχίσει στη θέση του Αντιπροέδρου μέχρι το τέλος της σεζόν ενώ όπως έκανε γνωστό η ομάδα της Θεσσαλονίκης, μετά το τέλος αυτής θα γίνει διεύρυνση του Δ.Σ..

Αναλυτικά:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ στη σημερινή (04/04) έκτακτη συνεδρίασή του, με τη συμμετοχή του Αντιπροέδρου του κ. Νίκου Καλλέν, επιβεβαίωσε την κοινή του στάση και πορεία για το καλό της ομάδας μας και την ομοψυχία για την ολοκλήρωση των κοινών μας στόχων. Μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής χρονιάς και ταυτόχρονα με τη διεύρυνση του Διοικητικού Συμβουλίου, θα ανακοινωθεί η όποια νέα σύνθεση”.

Σε μέρος του προγράμματος ο Μπελ

Οσον αφορά τα αγωνιστικά νέα, η ΚΑΕ ενημέρωσε: “Με μια απογευματινή προπόνηση ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε σήμερα (04/04) την προετοιμασία του, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Προμηθέα (06/04, 15:45), για την 22ηαγωνιστική της Betshop Basket League. Ο Gary Bell συμμετείχε σε ένα μέρος του ομαδικού προγράμματος. Εκτός παραμένει ο Γιώργος Αγγέλου. Της προπόνησης προηγήθηκε ανάλυση με τη χρήση video. Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τους Πατρινούς θα ολοκληρωθεί αύριο (05/04) το απόγευμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…