Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Συγκινητικός Πιτίνο! Το σχόλιο για Πασκουάλ κι η αφιέρωση στον Θανάση Γιαννακόπουλο

Συγκινητικός Πιτίνο! Το σχόλιο για Πασκουάλ κι η αφιέρωση στον Θανάση Γιαννακόπουλο

pitino kilpatrick

Ο Ρικ Πιτίνο είναι κύριος με το “κ” κεφαλαίο. Ο Αμερικανός τεχνικός του Παναθηναϊκού, μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Μπουντούτσνοστ και την πρόκριση στα πλέι οφ, χαρακτήρισε εξαιρετικό προπονητή τον Τσάβι Πασκουάλ, MVP της Euroleague τον Νικ Καλάθη, ενώ αφιέρωσε την πρόκριση του “τριφυλλιού” στον Θανάση Γιαννακόπουλο.

“Αν δεν είναι ο Καλάθης ο MVP της EuroLeague, δεν ξέρω ποιος είναι. Είναι εκπληκτικός, ο Γκιστ μας έδωσε μεγάλη ώθηση. Όλοι έπαιξαν τρομερά. Αντικατέστησα έναν εξαιρετικό προπονητή (σ.σ. Τσάβι Πασκουάλ). Οι παίκτες, όμως, έπρεπε να αλλάξουν την κουλτούρα τους. Έπρεπε να αλλάξουν το σκεπτικό τους σε άμυνα και επίθεση. Παίζουμε σκληρά, έχουμε τρομερή συμπεριφορά, ναι, είμαστε επικίνδυνη ομάδα.

Η Ρεάλ δεν νομίζω να χάσει τον ύπνο της, γιατί έχουν το αβαντάζ της έδρας. Είμαστε όμως ενθουσιασμένοι που μπήκαμε στα Playoffs. Αφιερώσαμε τη νίκη αυτού του αγώνα στο θείο του Δημήτρη, ο οποίος έχασε τρεις ανθρώπους του. Δεν ήταν εύκολο. Αφιερώσαμε λοιπόν τη νίκη στον θείο του, στις φλέβες του οποίου κυλάει πράσινο αίμα. Θα μας είδε από ψηλά και θα χαμογελά“, τόνισε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

The ΟΑΚΑ Experience: Οι ξεχωριστές εκδηλώσεις του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός έχει ετοιμάσει ξεχωριστές εκδηλώσεις στο ΟΑΚΑ ενόψει του ματς με τη Μακάμπι…