Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Υπάρχει τεράστια θέληση για το Final Four”

“Υπάρχει τεράστια θέληση για το Final Four”

Βόβορας

Ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στο 1-0 κόντρα στη Ρεάλ, αλλά στα τελευταία λεπτά λύγισε και έχασε τη μεγάλη ευκαιρία. Ο Γιώργος Βόβορας μετά το ματς στάθηκε στα κλειδιά ενόψει της δεύτερη αναμέτρησης και παράλληλα τόνισε ότι υπάρχει θέληση για το Final Four.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της Nova:

“Νομίζω πως ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να τελειώσουμε καλύτερα τους αιφνιδιασμούς. Προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε τον Νικ να αποφύγει την πίεση του Τέιλορ. Νομίζω πως στα πρώτα πέντε λεπτά είχαμε πρόβλημα, αλλά στη συνέχεια βρήκαμε τα πατήματά μας.

Η ομάδα είναι έμπειρη. Ο έλεγχος των συναισθημάτων είναι πολύ σημαντικός, στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου κάναμε παιδαριώδη λάθη από έλλειψη συγκέντρωσης. Πρέπει να “αδειάσουμε” όλα όσα έγιναν σήμερα και να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Πρέπει να τους πάμε στο “σετ’ παιχνίδι και από εκεί θα έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες για τη νίκη. Υπάρχει τεράστια πίστη και θέληση για να πάμε στο Final Four. Αυτό είναι που πρέπει να κρατήσουμε και εφόσον κρατήσουμε αυτή τη θέληση, θα αποτελέσει το κλειδί για το επόμενο παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…